Duoen Musiklegepladsen skabte en tæt og god stemning med det unge publikum i scenerummet i Kulturhusets Store Sal.
Duoen Musiklegepladsen skabte en tæt og god stemning med det unge publikum i scenerummet i Kulturhusets Store Sal.
Foto: Bollerup
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vinterferiemusik for de yngste

Tirsdag fyldte duoen Musiklegepladsen scenen i Store Sal i Kulturhuset

 

Tirsdag fyldte duoen Musiklegepladsen scenen i Store Sal i Kulturhuset med børn og deres forældre og bedsteforældre til en time med underholdende gags, sjov og god musikalitet.

 

Ud over at låne fra den danske sangskat viste duoen, at de også evner at lave nye sanselige og let forståelige sange for de yngste. Som en sang om at gå i bad, og hvad dermed følger af afvaskning.

 

Og sjov med en flue, der bliver slået ihjel, slugt, kastet op, for til sidst at blive genoplivet - med en indlagt mindesang for fluen, der bare hyggede sig og gerne ville flyve rundt med rim a"la: 'Nu er fluen død, og den var ellers så sød.'

 

Med lidt hjælp fra Nephews sang 'Hjertestarter' fandt de to musikere i Musiklegepladsen vej til sammen med børnene at puste liv i fluen.

 

De spillede også deres egen lille kampagnesang for drømmen om at blive håndværker. Som i andre sange fik de også her publikum med på tilhørende fagter og mime.

 

Vinterferietilbudene i og ved Kulturhuset fortsætter.

 

I dag kl. 10 er der mulighed for at lave skulpturer i isblokke. Torsdag og fredag kan man lege med Lego kl. 10-15. Og torsdag kl. 16 er der Flyvende Kuffertcirkus.

Publiceret: 14. Februar 2018 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt