Orla Iversen og Torben Møller havde en ok weekend på Ring Djursland. Pressefoto
Orla Iversen og Torben Møller havde en ok weekend på Ring Djursland. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tilfredshed hos Låsby-kørere

@Byline.emne:MOtorsport

Låsby Det i Låsby baserede racerteam, Iversen Race 4 Fun, stillede i weekenden til start på Ring Djursland for at forsvare deres fine placeringer i Youngtimer Division 3 klassen.

Orla Iversen skulle forvare en 4. plads, mens Torben Møller havde en flot 7. plads at holde fast i i et tæt midterfelt i klassen.

Torben Møllers placering er ekstra flot, idet han er rookie i motorsport. I sidste sæson var han mekaniker for Orla Iversen, der har mere end 30 års erfaring i motorsport, i så forskellige discipliner som orienteringsløb, folkerace og rallycross. For et par år siden tog han springet til asfaltbanerace.

Stabil kørsel og konstante placeringer lige bag ved topkørerene er grundlaget for 4. pladsen, og efter at teamet sprang over afdelingen på Rudskogen i Norge var der set frem mod weekendens løb på hjemmebanen Ring Djursland. Men weekenden skulle vise sig, at byde på rigeligt med udfordringer specielt for Orla. Selvom om tidtagningen lørdag gav de to BMW-kørere ret til henholdsvis at starte som nr 6 og 11, så kom Orla Iversen ikke til at bruge sin 6. plads, idet motoren i BMW 523"eren gav op. Derfor var Torben Møller ene om at repræsentere de grønne, imens Orla var hjemme i Låsby og sætte ny motor i bilen. Torben Møller fik en 11. plads på banen, der er kendt for at være meget teknisk svær og derfor ofte en stor udfordring for specielt nye racerkørere.

Efter at være tilbage på Ring Djursland, da lørdag var blevet til søndag, var Orla Iversen klar til de to heat søndag. I det første heat fik de to kørere, der nu startede bagerstF kørt sig op som nummer henholdsvis 7 og 9.

I weekendens 3. og sidste heat fik Orla Iversen en god start fra 7. startposition, men blev så igen ramt af uheld. En forankørende spandt rundt og blokerede banen for ham. Fra sidstepladsen formåede han dog, at komme tilbage til 7. pladsen med Torben Møller lige bag sig. Foran de to grønne BMW"er lå i øvrigt endnu en Låsby-kører nemlig Lars Lundgaard.

Med weekendens problemer in mente er Team Iversen Race 4 Fun godt tilfredse med resultaterne.

FAKTA om YTCC

Youngtimer Youngtimer klasser er skabt som et omkostningsmæssigt billigere alternativ til klasser som DTC, Yokohama 1600, Special Saloon Car osv.. Youngtimer bilerne skal være serieproducerede person- eller GT biler. Bilmodellen skal være min. 15 år gamle. Der køres i 3 divisioner, hvor der blandt andet tages hensyn til bl.a. hk i forhold til kg.

FAKTA om Team Iversen Race 4 Fun

Iversen Race 4 Fun startede som Rallycross team for Orla Iversen. I 2016 skiftede Orla til asfaltbanerace og Youngtimerklassen. Fra 2017 er den hidtidige mekaniker Torben Møller kommet til. Teamets skriggrønne BMW"ere er henholdsvis en 523 og en E36. Derudover råder teamet over en ombygget bus, der under raceweekends er teamets base. Teamet er et familieteam, hvor alle yder en indsats.

Publiceret: 13. September 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere