Thomas Parsfalls hapser var en fremragende start på en meat-crawl. Foto: Sonne
Thomas Parsfalls hapser var en fremragende start på en meat-crawl. Foto: Sonne
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tag med på Danmarks Smukkeste Bacon Crawl

Et stykke bacon er der altid plads til.

Af Claus Sonne

Mætheden er begyndt at indfinde sig, da vi nærmer os sidste punkt på den Meat Crawl, Danish Crown har inviteret til torsdag eftermiddag.

 

Men selvfølgelig er der, trods de små to kilo mad, vi hver især har indtaget i løbet af den sidste times tid, plads til den afsluttende ret: Bacon.

 

Vi er en lille, sluttet folk på 20 mand. Festivalgængere og mediefolk er anført af informationschef Jens Hansen fra Danish Crown og Micki 'Bagedysten' Cheng, der er Tulips mand på turen.

 

Vi begynder på Friland med tre små fremragende hapser lavet af gourmetkok Thomas Pasfall fra Meat'In Place - forude venter seks spisesteder.

 

Vi spiser krogmodnet bøf, braiseret kalveskank, slow cooked burger, pulles pork nachos og toast, før vi slutter med bacon hos Bacon by Tulip ved Sherwood-scenen.

 

På turen er der indlagt to stop, hvor vi får henholdsvis en rød pølse serveret fra termokande samt tomatsuppe kogt på oksekraftben. Og lad os bare sig det: Det er ikke alle mand, der spiser op alle steder - og selv 208 cm TV-vært i form af Christian Degn fra Hammerslag bliver mæt.

 

Alle har dog - selvfølgelig - plads til et stykke bacon. Eller to ...

Dagens bedste ret på kød-ruten? Uden tvivl hapserne fra Thomas Parsfall.

TV-vært Christian Degn fik også en rød pølse. Foto: Sonne
TV-vært Christian Degn fik også en rød pølse. Foto: Sonne
Sliders, der passede lige til den hule tand, fr Beef Salon. Prøv det. Foto: Sonne
Sliders, der passede lige til den hule tand, fr Beef Salon. Prøv det. Foto: Sonne
Micki Cheng og Jens Hansen i de gule veste klædte meat-crawlerne på i forhold til det kød, der blev indtaget. Foto: Sonne
Micki Cheng og Jens Hansen i de gule veste klædte meat-crawlerne på i forhold til det kød, der blev indtaget. Foto: Sonne
Pulled pork nachos ... Ikke den værste opfindelse. Foto: Sonne
Pulled pork nachos ... Ikke den værste opfindelse. Foto: Sonne
Snapchat-kongen Lakserytteren alias Rasmus Kolbe (i gult) blev introduceret til den klassiske toast. Foto: Sonne
Snapchat-kongen Lakserytteren alias Rasmus Kolbe (i gult) blev introduceret til den klassiske toast. Foto: Sonne
Det hele endte med en lille del af de 72.000 ton bacon, Danish Crown producerer om året. Foto: Sonne
Det hele endte med en lille del af de 72.000 ton bacon, Danish Crown producerer om året. Foto: Sonne
Publiceret: 10. August 2017 17:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Skanderborg

ANNONCER
Se flere