Træningslejren blev gennemført med støtte fra sponsorer og frivillige forældre. Og med rigtig mange deltagere. Pressefoto
Træningslejren blev gennemført med støtte fra sponsorer og frivillige forældre. Og med rigtig mange deltagere. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Succes med den første træningslejr

Skanderborg HI Skanderborg Badmintonklub har været på sin første træningslejr med 39 forventningsfulde ungdomsspillere (U9-U17), fem trænere og seks forældre.

Turen gik til Holstebro, hvor byens badmintonklub (HBK) havde udlånt hal og lokaler til overnatning, og hvor frivillige fra HBK stod for forplejning hen over hele weekenden.

Læs også: Lutter sejre til unge Ry-spillere

“Det blev en weekend med højt humør, hyggeligt sammenhold på tværs af årgange samt en masse sjove og lærerige træningspas. Lørdag eftermiddag slappede spillerne af i Holstebro badeland efter nogle spændende holdkampe. Efter tekniktræning, styrkeøvelser og en god frokost søndag gik busturen hjem til Skanderborg,” skriver klubben i en pressemeddelelse.

“Formålet var at ryste spillerne sammen på tværs af årgangene og skabe en øget klubånd og med deltagelse af næsten halvdelen af klubbens ungdomsspillere fordelt på alle årgange betragter vi træningslejren som en succes,” skriver klubben.

Publiceret: 14. November 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt