Udstykninge af kommunale grunde er sat på hold på grund af støj, oplyser formand for Miljø- og planudvalget, Claus Leick.
Udstykninge af kommunale grunde er sat på hold på grund af støj, oplyser formand for Miljø- og planudvalget, Claus Leick.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Støj stopper byggeplaner

Der er i den grad gang i udstykningen af grunde i kommunen, men der er dog steder, der ikke skal bygges. Det gælder for Præstbrovej i Skovby og ved Korsvejen i Skanderborg.

 

Det er støjproblemer, der med sikkerhed stopper udstykningen i Skovby og sandsynligvis stopper udstykningen i Skanderborg. Og det er Miljø- og planudvalget, der trækker i håndbremsen.

 

“I Skovby ville de nye grunde komme til at ligge meget tæt på Skovby Møbler, og støjmålinger herfra viser, at støjgrænserne ikke vil kunne blive overholdt i forhold til de huse, der var planlagt opført. Derfor fjerner vi mulighed for at bygge beboelse her,” siger Claus Leick (SF), formand for Miljø- og planudvalget.

 

De planlagte udstykninger ved Korsvejen ligger meget tæt på motorvejen, ligesom der er støjgener fra blandt andet jernbanen. Det firma, der vil opføre cirka 60 lejligheder og cirka 45 rækkehuse på området, har foreslået at bygge støjdæmpningen ind i boligerne.

 

“Men den løsning tror vi ikke på. Det pågældende firma kan komme med andre forslag, men jeg har svært ved at se en løsning,” siger Claus Leick.

Publiceret: 14. September 2017 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt