Fra venstre: Andreas B. Sørensen, Signe Damgaard og Laura Nancke.

Fra venstre: Andreas B. Sørensen, Signe Damgaard og Laura Nancke.

Taekwondo:

Belgisk guld til Moo Sa

Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold hentede tre guld- og to sølvmedaljer

Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold stillede til start ved det belgiske storstævne Challenge Cup i Tongeren med bare tre deltagere. Men de det lille hold var fuld af kvalitet og kunne inden hjemrejsen til Danmark havde de sikret sig ikke færre end tre guldmedaljer og to sølvmedaljer og var således en medvirkende årsag til at Danmark blev bedste hold/nation ved Challenge Cup 2019. Stævnet var også sidste mulighed for at gøre indtryk på den danske landsholdsledelse, som snart udtager landsholdet til Europamesterskaberne i april i Tyrkiet.

EM-plads i spil

Andreas B. Sørensen er i spil til en plads på EM holdet og han gjorde god reklame for sig selv ved det belgiske stævne, da kan overbevisende vandt juniorgruppen i freestyle. Guldet er hans anden internationale guldmedalje i 2019 efter NM guldet på Island i januar. Spændende at se om ikke Andreas i næste uge udtages til EM holdet.

Signe Damgaard blev dobbelt guldvinder ved Challenge Cup. Først blev det til guld i freestylegruppen for rødbælter derefter blev det, sammen med klubkammeraten Laura Nancke og en Risskov udøver, guld i team disciplinen for piger og som afslutning på stævnet tog Signe Damgaard også sølvmedalje i freestyle gruppen for rødbælter, hvor hun var meget tæt på vinderen i gruppen.

Laura Nancke, som allerede havde guldmedalje på plads i teamgruppen slog også til i freestyle gruppen for rødbælter, hvor det blev til en flot sølvmedalje.

Så alt i alt en fantastisk dag i Tongeren, Belgien for Moo Sa’s talenter og de skal nu vende fokus på de kommende stævner forhåbentlig EM for Andreas B. Sørensen og for klubbens teknikhold i øvrigt Tommerup Cup og forårets største opgave Danish Open i maj måned, som klubben selv er vært for i Fælledhallen.

Publiceret 21 March 2019 09:30