Klar, parat og skyd - måske. Cirka 600 håndboldbørn gæstede Stjær. Privatfoto

Klar, parat og skyd - måske. Cirka 600 håndboldbørn gæstede Stjær. Privatfoto

Helt vildt:

600 håndboldspillere var samlet i Stjær

Cirka 600 børn spillede 84 kampe på 9 timer

Håndbold Stjærhallerne var fyldt rigtig godt op med rigtig mange håndboldglade børn, forældre, søskende og bedsteforældre, da JHF kreds 5 sammen med Stjær Boldklub havde inviteret til stævne for U6 og U8 årgange.

Og fyldt op kan man roligt sige, for ikke mindre end 80 hold havde tilmeldt sig, hvilket betød at op imod 600 børn og mindst lige så mange tilskuer var at finde i de to haller og ikke mindst i hallens cafeteria, hvor de frivillige havde travlt med at betjene de mange gæster.

Man siger selvfølgelig tak for kampen. Privatfoto

Man siger selvfølgelig tak for kampen. Privatfoto

De første kampe startede kl 8.20 og den sidste kamp sluttede kl. 17.18, hele to minutter før stævnet skulle slutte. På det tidspunkt var der blevet spillet ikke mindre end 84 kampe.

"I Stjær kan vi se tilbage på et stævne, som blev afviklet på absolut bedste vis, og hvor de deltagende klubber, gjorde deres til at en meget stram tidsplan blev overholdt," lyder det fra klubben.

Det næste stævne, som kreds 5 afholder for disse årgange, er i Hammel 6. april, hvor der er medaljestævne, og hvor Stjær Boldklub også har tilmeldt hold.

Publiceret 17 March 2019 07:00