Valdemar Vestergaard øverst på skamlen. Privatfoto.

Valdemar Vestergaard øverst på skamlen. Privatfoto.

Judo: Valdemar og Amira fik succes i Tyskland

De to Sjelle-Skjørring kæmpere Valdemar Vestergård og fik guld og sølv

Sjelle-Skjørring IF Judo har været til stævne i Rendsburg, Tyskland, til Neujahrs turnering, der har over 400 deltagere. Og klubbens to kæmpere fik succes.

Amira Sadek stod i U18 overfor fire modstander med fire forskellige farver på bælterne - fra grøn til sort. Amira gjorde det rigtig godt, og den plan, der var lagt for turneringen, blev fuldt til punkt og prikke.

Hun vandt overbevisende over grønbælte-kæmperne, og over kæmperen med blåt bælte blev der lavet strangulering til fuld ippon.

Kæmperen med 1. dan (sort bælte) fik kamp til stregen. Amira gjorde det rigtig godt, der blev virkelig ydet god og klog modstand.

Amira Sadek og hendes træner havde lagt en plan - og den virkede. Privatfoto

Amira Sadek og hendes træner havde lagt en plan - og den virkede. Privatfoto

Desværre havde Amira ikke det fornødne held. Kampen endt uafgjort og måtte afgøres på hantai (dommerne vurderer hvem der har lavet mest). Desværre faldt det ikke ud til Amiras held, men hun fik en flot sølvmedalje med hjem.

Valdemar Vestergård var på om søndagen i U12 og havde fire modstander. Det skal med, at Valdemar virkelig har rykket sig siden DM i november 2018.

Så Valdemar vandt alle sine kampe på fuld ippon inden for det første minut. Det gav naturligvis en velfortjent guldmedalje.

Publiceret 27 January 2019 07:30