Trine Knudsen stopper i Skanderborg Håndbold efter denne sæson. Arkivfoto Ole Nielsen

Trine Knudsen stopper i Skanderborg Håndbold efter denne sæson. Arkivfoto Ole Nielsen

Trine Knudsen forlader Skanderborg Håndbold efter denne sæson

Ligadamernes måske vigtigste spiller skifter til TTH Holstebro

Af
Claus Sonne

Trine Knudsen skifter efter denne sæson til TTH Holstebro på en 2-årig kontrakt. Det fortæller TTH i en pressemeddelelse.

Trine Knudsen har i de seneste sæsoner været den helt store dynamo hos Skanderborg. I den igangværende sæson er hun i skrivende stund den næstmest scorende for de grønne, og så hun med afstand den spillere i hele HTH Ligaen, der har haft flest assists.

"TTH Holstebro er en klub med nogle gode værdier, som nærmest kan virke lidt familiært. Det setup har virket rigtig tiltrækkende, og jeg glæder mig til at skulle begå mig i klubben i de næste to år, siger Trine Knudsen om sin kommende klub, og fortsætter:

"Jeg har haft et ønske om at udfordre mig selv og lige nu er jeg på et sted i min håndboldkarriere, hvor det er nu der skal ske noget nyt, og gerne på en lidt større scene. Rent sportsligt ser jeg at mine sportslige ambitioner kan blive udfoldet i TTH Holstebro."

I Holstebro bliver Trine Knudsen genforenet med de Caroline Svarrer og Sarah Stougaard, der tidligere har spillet i Skanderborg Håndbold.

Publiceret 19 January 2019 11:30