Lørdag 5. januar er der 'Håndboldens Dag' i Ry Hallerne.

Lørdag 5. januar er der 'Håndboldens Dag' i Ry Hallerne.

Ry Håndbold holder ’Håndboldens Dag’

5. januar slå Ry Håndbold dørene op for alle interesserede

Ry Håndbold vil vække håndboldglæden hos endnu flere børn. Derfor afholder klubben Håndboldens Dag lørdag 5. januar i Ry Hallerne, hvor især børn mellem 3 og 11 år kan snuse til den sjove sport.

Mellem kl. 10 og 13 kan børn og deres familie være med til sjove håndboldaktiviteter. Der vil bl.a. være forskellige lege med bløde håndbolde. Man skal ikke tilmelde sig arrangementet, men blot dukke op i indesko eller strømpesokker – så garanterer Ry Håndbold for store smil og sved på panden.

Der er VM-plakater og tatoveringer til børn og barnlige sjæle, og hele familien får et diplom med hjem. Arrangementet er en del af den landsdækkende Håndboldens Dag, og man kan være heldig at vinde billetter til VM-finalen i herrehåndbold i en fotokonkurrence.

Ry Håndbold er en aktiv og levende klub med mange boldglade børn og unge. Klubben vægter højt, at det skal være sjovt at spille håndbold, og at der er hold i alle aldersgruppen og på mange forskellige niveauer. Der er en rigtig god klubånd, som er med til at give børn og unge mange gode håndboldoplevelser med i rygsækken – uanset om man spiller for sjov eller alvor.

Ry Håndbold glæder sig til at byde velkommen til en hyggelig dag med mange bolde i spil. Ved spørgsmål er man velkommen til at kontakte bestyrelsen på ryhaandbold@gmail.com. Man kan læse mere om Håndboldens Dag på www.bevaegdigforlivet.dk/haandboldensdag.

cns

Publiceret 29 December 2018 08:00

SENESTE TV