Håndbold: Ry's U14-piger er kommet godt i gang med sæsonen

Lokalopgøret mod Hørning blev vundet med hiv og sving

Ry's U14-piger i 1. division har fået en mere end godkendt start på sæsone. Søndag mod Hørning Håndbold blev det - med lidt besvær - således til fjerde sejr af fem mulige.

Efter de første 25 min. var Hørning foran med tre mål, men med mere fightervilje i Ry-forsvaret i 2. halvleg vendte kampen. Lokalopgøret, som var præget af nervøst spil og mange tekniske fejl fra begge hold, endte 20-17 til Ry.

Nu er Ry-pigerne igennem første halvdel af efterårssæsonen og kan sammen med deres trænere gør status med 4 sejre og 1 nederlag.

En enkelt af kampene var endda en vaskeægte overraskelse, da Ry-pigerne på udebane besejrede Hammel GF, som af Jydsk Håndbold Forbund er vurderet som Jyllands tredje bedste hold. Det var en kamp, hvor Ry's piger kunne tanke selvtillid.

Ry Håndbolds bedste U14-piger måtte ellers i august ud i 2 kvalifikationsweekender og en kamp forbudt for små børn for at sikre sig en af de sidste pladser af 24 mulige i 1. division.

I en gyser ude mod Ikast f S sikrede Ry sig pladsen i 1. division efter forlænget spilletid.

I september vandt de samme Ry-piger for fjerde år i træk Intersport Cup i Struer, hvor holdet mødte en blanding af 1. og 2. divisionshold. Finalen var mod Hornbæk SF, som Ry også er i pulje med i dette efterår.

Publiceret 06 November 2018 15:30