De i dagens anledning sortklædte Skanderborg-spillere kom til kort mod Viborg. Foto: Ole Nielsen

De i dagens anledning sortklædte Skanderborg-spillere kom til kort mod Viborg. Foto: Ole Nielsen

Modvinden ramte hårdt

Skanderborg-damer var chanceløse i Viborg

HTH Ligaen, Viborg HK-Skanderborg Håndbold, 26-18 (14-8). Målscorere for Skanderborg: Sofie Blichert-Toft 4, Trine Knudsen 3, Mette Nielsen 3, Sofia Deen 2, Stine Holm 2, Sofie Alnor 1, Kristina Joensen 1, Stine Kristensen 1, Sidsel Mejlvang 1.

Det var i sandhed et hjemmehold i medvind, som ramte Skanderborg-damerne med fuld styrke onsdag i Viborg.

I løbet af de første syv minutter kom Viborg foran 4-1, og efter 13 minutter stod der 6-3, og Skanderborg tog timeout. Det hjalp på det, og efter små 20 minutter stod der 7-6. Men så ramte modvinden. Viborg-forsvaret var som en mur, og fem minutter efter stod der 13-6.

Forkerte præmisser

Skanderborg-pigerne fortsatte dog ufortrødent med at kæmpe videre, men måtte se sig slået af et hjemmehold i topform, godt hjulpet på vej af publikum.

"Viborg får spillet kampen på deres præmisser, og når de så samtidig rammer deres langskud, så vi må bare tage hatten af – de spillede en rigtig god håndboldkamp," siger Skanderborg-træner Kristian Danielsen og fortsætter:

"Vi arbejder igennem kampene med tingene og får også åbnet deres forsvar en smule, men så tager Rikke Poulsen både de små og de store chancer – hun står en god kamp. Det taget i betragtning, så spiller vi faktisk nogenlunde lige op med dem i flere perioder og det betyder der blev fightet godt for tingene, hvilket jeg er meget tilfreds med i en svær kamp."

Publiceret 29 October 2018 19:30