Skanderborg-holdet ved De Vestdanske juniormesterskaber. Privatfoto

Skanderborg-holdet ved De Vestdanske juniormesterskaber. Privatfoto

100 procent personlige rekorder til svømmeklub

Fire Skanderborg-svømmerne er nu kvalificerede til DM

Skanderborg Svømmeklub havde fem svømmere kvalificeret til efterårets første mesterskab – Vestdanske juniormesterskaber.

De fem svømmere var Amalie Holst, Ida Kjærgaard, Johan Bendixen Nissen, Mads Iversen og Stine Bendixen Nissen. Tilsammen var klubben repræsenteret i alle stilarter og på alle dage ved mesterskabet.

Efter stævnet kunne Skanderborg Svømmeklub som den eneste klub bryste sig af svømmere, som havde præsteret personlige rekorder på 100 procent i deres løb, hvilket er noget usædvanligt i svømmeverdenen.

Særligt skal nævnes Amalie Holst i 50m rygcrawl, hvor hun slår ind i tiden 33.73, som er kravtid til De Danske Juniormesterskaber i november. Herved har Skanderborg svømmeklub fire svømmere kvalificeret til DM, hvilket er ny rekord for klubben.

Derudover er det også værd at nævne Ida Kjærgaards 200m bryst, hvor hun i indledende afsnit svømmer tiden 2.44.38, hvorved hun sikre sig en 15 plads til mesterskabet som samtidig er en adgangsbillet til B-finalen. I finalen samme aften får Ida kæmpet sig ind i en ny personlig rekord i tiden 2.42.79 og ender samlet på 12 plads til stævnet.

I løbet af weekenden slog svømmerne flere klubrekorder og viser hermed rigtig flotte takter op mod det kommende DM i begyndelsen af november i Esbjerg.

cns

Publiceret 29 October 2018 07:00