Stine Kristensen & Co. får hænderne fulde på lørdag, når Team Esbjergs stjernespækkede mandskab gæster Fælleden. Arkivfoto Ole Nielsen

Stine Kristensen & Co. får hænderne fulde på lørdag, når Team Esbjergs stjernespækkede mandskab gæster Fælleden. Arkivfoto Ole Nielsen

Verdensstjerner udfordrer lokale helte

På lørdag bliver Skanderborgs damer for alvor presset

Håndbold Sandra Toft, Line Jørgensen, Kristina Liscevic og Estavana Polman på Fælleden for at spille 5. runde i HTH Ligaen mod Skanderborgs talentfulde ligadamer.

Det lyder uvirkeligt, men virkeligheden er Skanderborgs damehold har tænkt sig at udfordre Team Esbjerg med alle stjernespillerne med alt den fight, der kan bæres ind på det orange halgulv.

Det skriver Skanderborg Håndbold i sin optakt til kampen.

Ved seneste hjemmekamp udfordrede Skanderborg Nykøbing Falster til det yderste. Om de grønne kan lykkes ligeså godt mod Esbjerg, ved man aldrig, men som der står i oplægget:

"Vi kan fighte, vi kan løbe og vi kan slås, og i de discipliner er vi bedre end Esbjerg, til gengæld er Esbjerg en del længere end os på de tekniske og taktiske aspekter af håndboldspillet og ikke mindst på erfaring. Med stor sandsynlighed vil det sidste være udslagsgivende i denne kamp, men det skal bestemt ikke afholde os fra forsøge at overraske."

"Dagens modstander er et af Europas bedste håndboldhold, og de vil helt sikkert bære favoritværdigheden, men sandsynligvis vil de sige, at de tager kampen seriøst, og at Skanderborg er et godt hold. Det er vi stolte af."

Skanderborg Håndbold giver gratis adgang til alle skanderborggensere - og andet godtfolk - i et håb om, at mange vil tage turen til Fælleden og støtte pigerne.

Næste gang, Skanderborgs damer kan opleves på Fælleden, er 6. oktober.

Her gæster Randers HK Fælleden, kampen spilles kl. 13.00. Samme dag spiller klubbens ligaherrer mod TMS Ringsted kl. 15.00.

Publiceret 13 September 2018 19:00