Fælledhallen bliver vært for Super Cup

26 august skydes elitesæsonen i gang

Håndbold Traditionen tro skydes elitehåndboldsæsonen i gang med om omgang Super Cup, hvor mestre og pokalvindere mødes. Og det sker søndag 26. august i Fælledhallen.

Deltagerholdene er Team Esbjerg og København Håndbold (damer) og TTH Holstebro og Skjern Håndbold (herrer). Det er første gang, at Skanderborg og Fælledhallen huser sæson-åbneren. Det fortæller Divisionsforeningen Håndbold.

"Klubberne er i gang med en velfortjent sommerpause, men vi ser alle frem til at komme i gang med den nye sæson, for de her sommermåneder er ærligt talt en smule fattigere uden håndbold på programmet. Super Cup er derfor altid en dejlig markering af, at nu starter en ny sæson, og vi er glade for, at vi denne gang skal en tur til Skanderborg og afholde finaledagen," siger Divisionsforenings-direktør Thomas Christensen.

Programmet ser således ud:

    Kl. 18:15 Team Esbjerg vs København Håndbold

    Kl. 20:15 TTH Holstebro vs Skjern Håndbold

Der kan købes billetter via dette link: skanderborghaandbold.safeticket.dk/events/43443-HSM_Industri_Super_Cup_2018_/ticket

cns

Publiceret 13 July 2018 11:45

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.