Christian Hæstrup (tv) og Niclas Lindholm fik som Amira Sadek metal med hjem fra de jysk/fynske mesterskaber. Privatfoto

Christian Hæstrup (tv) og Niclas Lindholm fik som Amira Sadek metal med hjem fra de jysk/fynske mesterskaber. Privatfoto

Stærk indsats af Sjelle-Skjørring

To kæmpere vandt tre x guld ved de jysk/fynske mesterskaber

På trods af varme og solskin havde Sjelle-Skjørring IF judo fire kæmpere på måtten til jysk/fynske mesterskaber i søndags.

Karen Ehemsen var første kæmper, der skulle i gang. Karen, der egentlig er U/12 kæmper, var blevet rykket en aldersgruppe op til U/15, og når den første modstander så oven i købet er U/18 landsholdsaspirant, giver det en lidt hård medfart. Karen gjorde, hvad hun kunne, men tabte begge sine kampe og kan notere sig en portion erfaringer på cv’et.

Guld til Amira

Derefter var Amira Sadek i kamp i U/15 piger under 63 kg. Det er Amiras rigtige både alders- og vægtklasse, hvilket også kunne af ses på resultatet. Amira fejede relativt kontant sine modstandere af banen og kunne lade sig hylde med en guldmedalje og en titel som jysk/fynsk mester 2018. Niclas Lindholm kæmpede i U/18 under 90 kg. Han havde tre modstandere og fik en sejr, to nederlag og ikke mindst en bronzemedalje.

Christian Hæstrup var klubbens sidste kæmper på måtten, og klassen hed Senior -90 kg. Der blev gået til 'makronerne', givet og taget men, Christian holder hovedet koldt og vandt både titel og guldmedalje.

Til kredsmesterskaber er der også en åben vægtklasse hvor man, som navnet antyder, kæmper alle mod alle, uanset vægt og bæltegrader. Her valgte Christian også at stille op sammen med ni andre kæmpere, der blev inddelt i to puljer efter lodtrækning.

Her kom Christian i pulje med en sand kæmpe på 125 kg. En opgave der skulle vise sig at være for stor en mundfuld. Den kamp taber Christian som den eneste, og de to kæmpere gik videre til semifinalen.

Christian vandt ret overbevisende sin semifinale, mens 'Kæmpen' på 125 kg. taber uheldigt sin semifinale og var ude. I finalen mødte Christian en kæmper, han besejrede i de indledende runder. Det udfald blev gentaget, hvorefter Christian kunne tage både pokal og titel som jysk/fynsk mester i åben vægt klasse 2018 med sig hjem.

cns

Publiceret 04 June 2018 18:00

SENESTE TV