Fælleden dannede en perfekt ramme for Danish Open i taekwondo-teknik. Privatfoto

Fælleden dannede en perfekt ramme for Danish Open i taekwondo-teknik. Privatfoto

Flot Danish Open debut på Fælleden

Der er masser af ros til arrangørerne

Lørdagens Danish Open i taekwondo-teknik fik en fantastisk flot debut i Fælledhallen i Skanderborg.

I alt var 210 deltagere fra syv lande i aktion fordelt på 40 klasser. Stævnet bød på konkurrencer fra kl. 9 om morgenen og til kl. 18.45. Arrangørerne, Skanderborg og Risskov taekwondo, vurderer, at Fælledhallen havde i alt over 600 besøgende, aktive, officials og tilskuere, over dagens konkurrencer, og når man tager vejret i betragtning, er arrangørerne meget tilfredse.

Arrangørerne modtog under og efter stævnet en flot respons på både den effektive afvikling, men også for det flotte rammer, som Fælledhallen dannede om Danish Open.

"Årets event i Fælledhallen giver os virkelig blod på tanden, og nu handler det om at sikre en god dato til 2019 Danish Open samt at forsøge at opgradere stævnet fra et europæisk ranglistestævne under det europæiske taekwondo forbund til et rangliste på verdensplan under World Taekwondo," udtaler Peter Knudsen og Torben Sachmann Hansen fra arrangørklubberne.

Næste taekwondoevent i Fælledhallen bliver det kombinerede kamp- og teknikstævne Budo Nord Cup, som afvikles 22. September 2018.

cns

Publiceret 29 May 2018 06:00

SENESTE TV