Skanderborg-svømmerne gjorde det fremragende i Hjørring. Privatfoto

Skanderborg-svømmerne gjorde det fremragende i Hjørring. Privatfoto

18 nye klubrekorder til Skanderborg-svømmere

Tre svømmere fra Skanderborg Svømmeklub er kvalificeret til sommerens danske mesterskaber

Tidligere på måneden deltog Skanderborg Svømmeklubs førstehold i forårets topningsstævne i Hjørring, som er et større langban stævne, hvor flere udenlandske klubber også er med.

Svømmerne har brugt flere måneder på et træne op til dette stævne, hvor det blandt andet har været involveret en træningslejr i påsken - også på langbane.

18 rekorder

Svømmerne viste rekord højt niveau til dette stævne, hvor deres gode forberedelse bar frugt i form af 18 nye klubrekorder fordelt til 6 til drenge, og 12 til pigerne.

Drenge, der tog klubrekorder, var Johan Bendixen Nissen, Nicklas B. Christensen og Mads Iversen.

Hos pigerne var det Stine Bendixen Nissen, Ida Kjærgaard og Amalie Holst.

Rekordmange finaler

Derudover var Skanderborg Svømmeklub repræsenteret i et rekordhøjt antal finaler i løbet af stævnet. Skanderborg var nemlig repræsenteret i 10 forskellige finaler i form af Amalie Holst, Johan Bendixen Nissen, Ida Kjærgaard, Stine Bendixen Nissen og Emma Jeppesen Krøyer. Johan Bendixen Nissen tog en bronzemedalje med hjem fra stævnet på yndlingsdistancen 50m fri i tiden 25.70.

Svømmerne til stævnet havde en samlet personlig rekord procent på 86 procent, hvilket er meget højt i svømning.

Klubben har nu 3 svømmere som har kvalificeret sig til de danske mesterskaber til sommer: Stine Bendixen Nissen, Johan Bendixen Nissen og Ida Kjærgaard.

Motivation og vilje

Cheftræner Bjørn Baunwall konstaterer, at resultaterne er frugten er svømmernes store motivation, fokus og vilje til at udvikle sig.

”Svømmerne vil nu bruge de næste to måneder på at arbejde frem mod DM, hvor de skal ud og svømme mod nogle af de bedste svømmere i Danmark,” siger han.

cns

Publiceret 14 May 2018 15:00

SENESTE TV