Landsholdskeeper Anna Kristensen har stadig alderen til ungdomshåndbold, men hun skal i næste sæson spille seniorbold. Foto: Ole Nielsen

Landsholdskeeper Anna Kristensen har stadig alderen til ungdomshåndbold, men hun skal i næste sæson spille seniorbold. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg Håndbold forfremmer to talenter

Til gengæld stopper fire spillere i grønt op til næste sæson

Håndbold Skanderborg Håndbolds damer, der netop er rykket op i ligaen, er ved at have brikkerne på plads til næste sæson. Og blandt brikkerne finder man målvogter Anna Opstrup Kristensen og bagspiller Sofie Hartung Sletskov, begge SHEA-elever.

"Begge spillere har været profiler og bærende kræfter på U18-holdet i år, hvor Sofie Sletskov har løftet sit spil og båret et stort ansvar, hvilket har imponeret mig. Hun har opbygget en god fysik, som hun nu skal vænne sig til at bruge på liganiveau og samtidig udbygget sit benhårde forsvarsspil," siger træner Kristian Danielsen og fortsætter:

"Selvom Anna Kristensen på dåbsattesten stadig er ungdomsspiller, har hun opbygget et så højt niveau, at hun er klar til at blive udfordret fast på seniorniveau. Anna besidder flere kompetencer, hvor en af dem er hendes evne til lynhurtigt at omstille sig på skytterne, hvilket er unikt i så ung en alder. Hun kommer til at danne målvogterteam med Monika Kongsgaard og jeg tror, de kommer til at supplere hinanden rigtig godt."

Fire spillere forlader truppen: Mathilde Pape, Emilie Jacobsen, Caroline Svarre samt Melanie Fuglsbjerg. Sidstnævnte fortsætter som assistenttræner for U18 piger.

cns

Anna har opbygget et så højt niveau, at hun er klar til at blive udfordret fast på seniorniveau.

Kristian Danielsen

Publiceret 09 May 2018 21:00

SENESTE TV