Guld og to gange sølv til Skanderborg Håndbold

Klubbens ungdomshold var repræsenteret ved fire danske mesterskaber

 

Guld! Lasse Aebeloe, Mads Svangren og nederst Andreas Søegaard jubler over sejren i U18-drengenes DM-finale, hvor Mors-Thy blev besejret efter en dramatisk afslutning, hvor Skanderborg så ud til at smide en sikker sejr væk.

 

Sådan gik det ikke - og dermed kunne Skanderborg-drengene veksle sølv ved U16-DM for to år siden med DM-guld i denne sæson. 

Salah Boutaf var ikke helt ked af sin guldmedalje...

De lokale helte havde stor opbakning fra familie, venner og bekendte - og der var gang i kameraerne bagefter.

Fælleden var i weekenden vært for DM for U16 og U18 drenge - og vi snakker håndbold.

 

Med Lars Bang i spidsen stod Skanderborg Håndbold for et forrygende arrangement, der trak tæt på 2000 besøgende - heraf mange lokale, der var "grønne i hjertet". 

Cheftræner Jesper Holm stopper som træner for de nyslåede danske mestre - og slutter altså på toppen.

Skanderborgs U16-drenge var favoritter i DM-finale mod TIK Taastrup, men det blev sjællænderne, der løb med guldet efter en gyser-afslutning, hvor de to hold skiftedes til at føre. Og nederlag ramte de grønblusede talenter hårdt

Magnus Haubro holdt i den grad tungen lige i munden i U16-drengenes DM-finale. Han var en enmandshær og scorede hele 13 gange i finalen, som Skanderborg tabte til Taastrup.

U16-pigerne fra Skanderborg Håndbold, på billedet, vandt DM-sølv på Sydfyn efter en forrygende indsats og en finale, der blot blev tabt med et enkelt mål.

 

Klubbens U18-piger måtte "nøjes" med en 4. plads ved DM.

 

Der var også sølv til klubbens U12-piger ved det uofficielle DM, hvor Ry blev nummer 4 - og Hørning vandt guld og sølv i henholdsvis U10 og U12 drenge.

Publiceret 23 April 2018 14:00

SENESTE TV