Lisa Kjær Gjessing sammen med sin træner Bjarne Johansen.

Lisa Kjær Gjessing sammen med sin træner Bjarne Johansen.

Ry-kæmper vinder guld i London

Lisa Kjær Gjessing har vundet VM i parataekwondo

Der er ingen over og ingen ved siden af Lisa Kjær Gjessing, der siden sin parataekwondo-debut i 2013 har vundet samtlige mesterskaber, hun har deltaget i.
Karrierens fjerde VM-guld kom i hus i London efter en sikker sejr på 34-9 over verdensranglistens nummer 1, Ayshat Ramazanova.
"Det er simpelthen så fedt. Jeg er så glad og lettet. Min mand og børn er med mig herovre, og det er virkelig stort at vinde foran dem. Det er første gang, jeg prøver det," siger Lisa Kjær Gjessing i en pressemeddelelse fra Parasport Danmark.
LÆS OGSÅ: Risskov-kæmper vandt guld

"Der har helt klart været mere fokus fra omverdenen og et større pres på mig denne gang. Jeg var virkelig nervøs før min første kamp. Men nu har jeg bevist over for mig selv, at jeg kan håndtere det. Samtidig skylder jeg virkelig en tak til min træner Bjarne Johansen, der har hjulpet mig enormt meget. Vores samarbejde er guld værd," siger Lisa.

Lisa Kjær Gjessing øverst på podiet til VM i parataekwondo 2017. Foto: Bjarne Johansen.

Lisa Kjær Gjessing øverst på podiet til VM i parataekwondo 2017. Foto: Bjarne Johansen.

Drømmer om OL

Lisa Kjær Gjessing har på sigt et mål om at vinde en medalje for Danmark ved de Paralympiske Lege i Tokyo 2020, hvor taekwondo er med for første gang. 

"Der er kommet nye konkurrenter til, og niveauet er generelt blevet højere i sporten, men det her resultat viser, at jeg stadig er den bedste, og at vi gør de rigtige ting. Det giver noget ekstra selvsikkerhed," siger Lisa Kjær Gjessing.

-jr
 

Lisa Kjær Gjessing

39 år
Bor i Ry
Klub: Risskov Taekwondo Klub
Sportsklasse: K44 (under 58 kg)
Handicap: Halvdelen af venstre underarm amputeret på grund af kræft i 2012.

Publiceret 20 October 2017 06:15

SENESTE TV