Den anerkendte og populær danske digter og essayist Søren Ulrik Thomsen gæster Kulturhuset i Skanderborg søndag 26. marts. Pressefoto
Den anerkendte og populær danske digter og essayist Søren Ulrik Thomsen gæster Kulturhuset i Skanderborg søndag 26. marts. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Søndagsmatiné med Ulrik Thomsen

Søndag 26. marts kl. 13 er der søndagsmatiné med digter og essayist Søren Ulrik Thomsen i Kulturhuset. Her vil han i samtale med journalist Steen Bille tale om sit forfatterskab og sin sidst udgivne essaysamling 'En hårnål klemt inde bag panelet'.

 

Søren Ulrik Thomsen har igennem 36 år udgivet en perlerække af essays og digtsamlinger. Han blev medlem af Det Danske Akademi i 1995 og blev samme år tildelt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

 

Søndagsmatiné byder på en uformel snak om liv og litteratur. Med vin i glassene og en uhøjtidelig stemning vil der blive mulighed for at få et unikt blik ind i forfatterens kunst og virke sammen med Steen Bille, der brænder for litteratur i alle former og har fulgt Søren Ulrik Thomsen siden debuten i 1981.

 

Arrangementet vil byde på afstikkere til og forhåbentlig oplæsning fra udvalgte værker fra Søren Ulrik Thomsen imponerende bagkatalog.

 

Billetter inkl. tre tapas og et glas vin fra Kafé K 150 kr., uden forplejning 75 kr. på Kulturhusets hjemmeside.

jesl

Publiceret: 18. Marts 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere