Eleverne på Niels Ebbesen Skolen tjener penge til deres klassekasse og støtter samtidig BørneTelefonen ved at sælge julekalendere.
Eleverne på Niels Ebbesen Skolen tjener penge til deres klassekasse og støtter samtidig BørneTelefonen ved at sælge julekalendere.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skoleelever støtter BørneTelefonen

Kan det både gavne klassens eget sammenhold, sætte en ekstra udflugt på skemaet og samtidig støtte Børns Vilkårs BørneTelefon, så må det være sagen. Sådan tænker eleverne på Niels Ebbesen Skolen i Skanderborg, som i de kommende uger vil bruge noget af deres fritid på at sælge Børns Vilkårs Julekalender.

For ulejligheden tjener eleverne op til 20 kroner per sollgte julekalender, som ryger direkte i klassekassen. Samtidig går overskuddet fra salget til børns vilkår, som blandt andet driver BørneTelefonen.

“De ekstra penge i klassekassen kan eleverne bruge på deres lejrskole eller en anden udflugt, og dermed er det med til at sætte fokus på og støtte op om det sociale blandt børnene i klassen.det betyder meget for os, at det netop er børn, der er med til at sikre, at vi har BørneTelefonen,” siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

Sidste år modtog BørneTelefonen godt 33.000 opkald fra børn og unge, der ringede ind med alt fra digital mobning, krælighed og venskaber til vold og omsorgssvigt.

Publiceret: 30. Oktober 2014 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt