Generelt har det været en god sæsonstart i Skanderborg Svømmeklub. Pressebillede
Generelt har det været en god sæsonstart i Skanderborg Svømmeklub. Pressebillede
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skanderborg-svømmerne fik en god sæsonstart

Skanderborg Svømmeklub har åbnet med en kvalificering til Danske juniormesterskaber.

Skanderborg Svømmeklub var i lørdags til deres første stævne, Poseidon Sprint Cup i Skive, efter en god velfortjent sommerferie.

 

Svømmerne har kun været i vandet for at træne tre uger op til dette stævne, og med fokus på teknik var svømmerne spændte på at komme i vandet for at se niveauet.

 

 

Det blev noget af en god overraskelse da svømmerne fyrede den ene personlige rekord efter den anden af i vandet. metal blev det også til for Skanderborg Svømmeklub i løbet af dagen.

 

Den første kom hjem med hjælp af Sara Mette Kvitzau som svømmede sig til sølv i disciplinen 100m fly i tiden 1.33.15 som er en personlig rekord med 6 sekunder på det lange 50m bassin.

 

Der gik ikke lang tid før den blev fulgt op af Ida Kjærgaard som svømmede sig til en bronzemedalje med tiden 1.30.59 i 100m bryst.

 

Også den yngre del af svømmerne var repræsenteret da Kasper Petersen også i 100m bryst svømmede sig til en bronzemedalje i tiden 1.44.95 som også er ny personlig rekord på langbane.

 

Dagens sidste medalje blev taget hjem af Sofie S. Aaby Nielsen til hendes store overraskelse. Hun svømmede sin guldmedalje hjem i 100m fri i tiden 1.08.90.

 

Mads Iversen kvalificeret sig til de såkaldte “Superfinaler” ved at være i top 8 af alle drenge uanset alder til stævnet i disciplinen 50m fly. Dette gjorde han i tiden 33.25 som også gav ham en fjerdeplads inden for hans årgang.

 

I finalen forbedrede Mads Iversen sin tid til 29.81 som er ny personlig rekord og samtidig krav til Danske Juniormesterskaber i november.

boll-

Forude venter Vestdanske juniormesterskaber i Horsens. Pressebillede
Forude venter Vestdanske juniormesterskaber i Horsens. Pressebillede

Publiceret: 11. September 2017 16:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt