Foto: Christina S. Johansen
Foto: Christina S. Johansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skal du på tur? Nye kort guider til oplevelser ved Gudenåen

GudenåSamarbejdet, som består af syv kommuner, har udgivet ni, nye kort, der viser de mange friluftsmuligheder på, ved og omkring Gudenåen.

Kortene viser både ruter, faciliteter og oplevelsesmuligheder ved Gudenåen og i landskabet omkring og giver et samlet overblik for alle, der gerne vil ud og opleve sommerlandet.

"Gudenåen og Gudenåens landskab rummer rigtig mange muligheder for naturoplevelser på tværs af kommunegrænser. Derfor vil vi gerne hjælpe hinanden med at synliggøre disse dejlige oplevelser for borgere og turister, siger borgmester i Favrskov Kommune Nils Borring i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Hvor mange ved eksempelvis, at man kan cykle ad skiltede ruter hele vejen fra Gudenåens kilde til Randers Fjord?"

Kortene distribueres ved hjælp af kommunernes turistorganisationer, der har efterspurgt trykte kort:

"Vi oplever i høj grad, at folk gerne vil have et rigtigt kort i hånden. Ikke mindst når man skal på tur i naturen," siger turistchef i VisitJuelsminde Rikke Friis-Nielsen, der også er formand for VisitGudenaa.

  • Kortene er et revideret genoptryk af de kort, som VisitGudenaa fik fremstillet i 2015, og som der har været stor efterspørgsel på.
  • De ni kort ”Oplev Gudenåen” dækker området fra Gudenåens udspring i Tinnet Krat, Vejle Kommune, til og med Randers Fjord.
  • Kortene distribueres via de seks turist-organisationer – find dem på oplevgudenaa.dk.
  • De udgives af GudenåSamarbejdet, der er et samarbejde mellem de syv Gudenå-kommuner Hedensted, Horsens, Skanderborg, Silkeborg, Viborg, Favrskov og Randers.

csj

Publiceret: 13. Juli 2017 06:00
Leveret af Favrskovposten
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere