Smukfest er fedest foran scenerne, men baglandet skal også være i orden, og her rykker Silvan nu ind. Pressefoto
Smukfest er fedest foran scenerne, men baglandet skal også være i orden, og her rykker Silvan nu ind. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Silvan hjælper Smukfest med gaffa og ørepropper

Kører patrulje i campingområdet med gør-det-selv-grej og gode råd

Når årets Smukfest løber af stablen 3.–7. august, bliver det for første gang med Silvan som deltager. Byggemarkedskæden skal sørge for, at publikum også kommer helskindet gennem festivaldagene på campingområdet.

Siden 1980 er antallet af deltagere vokset fra stort set ingenting til i dag, hvor Smukfest er Danmarks næststørste festival med mere end 30.000 betalende gæster hver dag.

På campingområderne blev der i 2015 opstillet godt 12.000 telte.

Hjælp til et flækket telt

Her vil Silvan i år, med tre baser på henholdsvis Sølund, Kærligheden og FØLA, gøre sit til, at deltagerne får en god festivaloplevelse med budskabet:

'Lad dig ikke slå ud af punkteret luftmadras, en ølmarineret sovepose eller et flækket festivaltelt. Silvan festivalservice patruljerer i campingområdet. Bevæbnet med gør-det-selv grej og campingudstyr og gode råd til, hvordan det anvendes'.

“Vi står klar til at hjælpe, og vores salgsvogn der kører rundt mellem de tre campingområder, indeholder alt lige fra ørepropper til gaffatape, luftmadrasser, soveposer, telte, fodpumpe, høreværn til både børn og voksne, pandelamper, teltpløkker og meget mere, fortæller Karina Gondoff Bøje, bureauchef i Silvan.

-jesl

Publiceret: 19. Juli 2016 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere