Morten Balling & Co. fik høvl af Ribe-Esbjerg i onsdags. Indsatsen var af en sådan kaliber, at den uden tvivl var sæsonens dårligste.
Foto: Ole Nielsen
Morten Balling & Co. fik høvl af Ribe-Esbjerg i onsdags. Indsatsen var af en sådan kaliber, at den uden tvivl var sæsonens dårligste. Foto: Ole Nielsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sæsonens suverænt dårligste indsats

Skanderborg-herrerne var piv-ringe og tabte med 11 mål til Ribe-Esbjerg

888Ligaen Ribe-Esbjerg HH – Skanderborg Håndbold 33-22 (16-13)

 

Det blev en lang onsdag aften i Esbjerg mod de lokale helte fra Ribe-Esbjerg. Sæsonens absolutte lavpunkt blev nået i dagens kamp, hvor et helt ubegribeligt højt antal fejl i angrebsspillet blev udnyttet af hjemmeholdet til at sikre sig 888Ligaens sikreste sejr i denne sæson.

 

Selvtilliden forsvandt ud af spillerne i takt med de uhørt mange fejl, og nederlaget blev endda begrænset af at hjemmeholdet før pausen kunne præstere et næsten ligeså højt antal tekniske fejl som vi selv præsterede.

 

Pausestillingen 16-13 havde ikke afgjort kampen efter de første 30 minutter, men det sørgede vores spillere desværre selv for umiddelbart efter pausen. Det er de værste 10 minutter, redaktionen har oplevet fra et Skanderborghold siden katastrofesæsonen 2007/2008.

 

Mål Skanderborg: Morten Kirk Olesen 5, Frederik Ladefoged 5, Jonas Eichwald 4, Andreas Væver 3, Morten Balling 2, Thomas Christensen 1, Kristian Bonefeld 1, Nikolaj A. Nielsen 1.

Kilde: Skanderborg Håndbold

Publiceret: 04. Oktober 2017 16:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt