De to nyslåede diplomboksere Peter E. Boesen (tv) og Kasper Hager (th) flankerer formand Palle Kaiser.
De to nyslåede diplomboksere Peter E. Boesen (tv) og Kasper Hager (th) flankerer formand Palle Kaiser.
Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så fik BK Galten diplomerne

Fornylig var Peter E. Boesen, 13 år, og Kasper Hager, 21 år, til diplomstævne i Varde. Stævnet blev afholdt af BBK Varde.

Peter mødte en bokser på samme alder og vægt fra Århus AK. Det var Peters tredje diplomkamp. I de to første kampe fik Peter ikke sit diplom, fordi han kom til at stoppe modstanderen. Det er ikke tilladt at slå så hårdt at modstanderen må give op i diplomkampe.

Peter var toneangivende lige fra start. Han sparede lidt på kræfterne i anden omgang for at give mere plads til Mikkel fra Århus AK, men skruede en tand mere op for tempoet i sidste omgang, hvor han viste god teknisk forståelse. Begge boksere fik diplom.

Paradise kom i vejen

Kasper Hager havde et afbræk fra boksetræningen sidste år, da han en dag ringede til formand Palle Kaiser og fortalte, at han ikke kom til træning i de næste fire-fem måneder. Han ville ikke fortælle hvorfor. Senere har alle vist fundet ud af, at Kasper skulle deltage i TV-serien Paradise Hotel. Her fik han lejlighed til at møde og træne med den professionelle bokser Patrick Nielsen.

Kasper, som vejer 68 kilo, var oppe mod en konditionsstærk og teknisk dygtig bokser fra Varde. Kampen blev bokset i et højt tempo med gode, måske lidt for hårde træffere. Kamplederen gik ikke imellem, da han kunne se, at begge boksere var over gennemsnittet i teknisk og taktisk forståelse af boksningens kunst. Stor ros til begge boksere, som fik diplom.

Tæt på debutkamp

I bilen på vej hjem fra Varde blev Palle Kaiser ringet op af træneren fra FAK, Århus, som arrangerer boksestævne på Diskotek Train i Århus næste fredag. Palle blev spurgt, om BK Galten har en seniorbokser med nul kampe og vægt mellem 67-70 kg.

Det er lige noget for Kasper, som med diplomet er klar til at få startbog. Nu arbejdes der på højtryk for at få lægeundersøgelse og andre detaljer på plads, så Kasper ”Paradise” Hager får med al sandsynlighed sin bokse-debut på ”Diskotek Train” i næste uge.

Publiceret: 01. November 2013 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere