Lokale- og Anlægsfonden holder Nytårskur i Skanderborg

Kulturhuset er rammen når Lokale- og Anlægsfonden holder sin landsdækkende nytårskur 16. januar

Med fokus på trends og tendenser i fritidslivets faciliteter har Lokale- og Anlægsfonden valgt at afholde sin landsdækkende nytårskur i Kulturhuset i Skanderborg tirsdag 16. januar kl. 13 og 16.
 
LÆS OGSÅ: 7,5 mio. kroner til formidabelt Søbad i Skanderborg
 
Sidste år foregik fondens første nytårskur på Frederiksberg, og det er første gang, arrangementet holdes i provinsen.
 
Planen var at afholde nytårskuren i Biografen, men i løbet af blot en uge blev 144 pladser booket. Arrangørerne rykker derfor ind i Kulturhusets Store Sal, hvor der er plads til 393 personer foruden balkon.
 
”Vi er glade for, at Lokale og Anlægsfonden har udpeget netop Kulturhuset til formålet. I forvejen har vi et rigtig godt samarbejde med fonden om det kommende Søtorv i Byparken. Foruden et bidrag på 7,5 millioner kroner har fonden har været med til at kvalificere projektet. Vi opnår både funktionel og visuel sammenhæng mellem søbad og husets kulturfaciliteter. Det er fondens fortjeneste, at der bliver lagt vægt på universelt design og ligeværdig adgang for alle,” siger Kulturhusets formand Ebbe Larsen.
 
Lokale og Anlægsfondens direktør Esben Danielsen byder velkommen til nytårskuren. Sammen med fondens konsulenter giver han bud på, hvad der rykker inden for faciliteter til idræt, kultur og friluftsliv i 2018.
 
Der bliver blandt andet sat spot på kulturtorve som mødested for kultur, kunst og aktivitet. Der præsenteres eksempler på, hvordan idrætsfaciliteter kan styrke fremtidens større og mindre bysamfund. Hvordan naturen kan bruges som fremtidens rummelige og innovative idrætshal, er også en del af programmet.
 
Det er gratis at deltage i nytårskuren, og det er stadig muligt at tilmelde sig på e-mail fonden@loa-fonden.dk.
 
Lokale og Anlægsfonden udvikler og støtter byggeri inden for idræt, kultur og fritid og tilbyder desuden rådgivning på området. Fonden fordeler hvert år omkring 80 millioner kroner af Danske Spils udlodningsmidler.

Publiceret 11 January 2018 16:00

SENESTE TV