Hos Vivi fejrer 30 år med skønhed og omsorg

Hos Vivi kan 19. september fejre jubilæum. Det er nemlig tre årtier siden, at skønhedssalonen åbnede i Nørregade

Af
Tekst og foto af Alexandra Bach

30 skønne år, er hvad det er blevet til. Og det er slet ikke til at forstå, fortæller Vivi Quist Bøgelund Nielsen, der er indehaver af skønhedssalonen Hos Vivi. For selvom at det er mange år siden, at hun som 18-årig tog turen fra Viby til Skanderborg for at følge drømmen og starte egen salon op i Nørregade, så føler hun alligevel, at det var som i går.
 
“Jeg kan slet ikke forstå, at der er gået 30 år. Jeg synes stadigvæk, at jeg er 25 år,” siger hun og griner.
 
Men tre årtier er det altså blevet til, og de har budt på både op- og nedture, seks flytninger og en operation i hjertet. Trods det har Vivi alligevel formået at holde humøret oppe, og som hun siger, så har der heldigvis været flest af de gode minder.
 
“Når jeg kigger tilbage, så er der bare sindssygt meget godt. Hver tid har været sjov på hver sin måde,” forklarer hun.
 
Vivi husker især tilbage på sin opstart i Nørregade.
 
“I dag går butikken bedre end nogensinde, men at være ung og starte en ny salon op, var ikke nemt. I starten fik jeg ingenting. Jeg levede på en sten og tjente 1000 kroner om måneden,” siger hun.
 
Trods en hård start, gik der ikke længe før butikken var i vækst og pludselig stod hun også og havde fundet kærligheden i Skanderborg.
 
“Der gik tre måneder, og så mødte jeg min mand. Vi købte en lejlighed i Adelgade, hvor salonen flyttede med.”

Aldrig gået så godt

Siden er det blevet til flere flytninger grundet vækst. Nu befinder Hos Vivi sig i Bloms, men flytningerne har bestemt ikke skræmt kunderne væk.
 
“Jeg tænkte, at kunderne nok skulle følge med, og det gjorde de så også. Vi har simpelthen aldrig haft så travlt,” fortæller hun.
 
“Og nu kan jeg mærke, at jeg egentlig ligger, som jeg gerne vil, men der er stadigvæk 100 ting, jeg gerne vil, og det er fordi, at jeg aldrig vil køre på det samme plan, der skal altid ske noget nyt,” siger hun.
 
Vivi fortæller, at hun er typen, der elsker at have fingrene nede i alt, og at hun er typen, der sætter egne behov til side for at hjælpe andre. Men det lærte hun for tre år siden, at der skulle sættes en stopper for.
 
“Jeg blev akut opereret i hjertet, og var kun tre måneder væk fra salonen. Det var også for lidt, men sådan er jeg desværre,” erkender hun.
 
I baggrunden står Lene Lauridsen, som er Vivis bedste veninde og kollega gennem 25 år, og nikker. Hun bliver spurgt, om hun kan genkende det, og svarer prompte: “ja”
 
“Sådan har Vivi det bedst. Hun er en god chef, og så er hun rigtig god til at sørge for, at alle har det godt. Kommer man en dag og hænger lidt med hovedet, jamen så er hun der,” siger hun.
 
Selvom Vivi i dag har det godt, og stadig har svært ved ikke at have fingrene nede i alt, har hun alligevel lært noget, fra da hun var syg.
 
“Jeg kan mærke, at jeg har sagt stop til nogle ting, og det har jeg det godt med,” siger hun.
 
Selvom fortjenesten for hvor salonen er i dag nok ligger hos Vivi, siger hun ydmygt:
 
“Ja og også alle andres, for jeg kunne ikke have gjort det uden pigerne i salonen og min mand.”

“Det her fag gør, at man godt kan lide at hjælpe og gøre noget godt for andre. Det er også det, som driver mig,” fortæller Vivi.

“Det her fag gør, at man godt kan lide at hjælpe og gøre noget godt for andre. Det er også det, som driver mig,” fortæller Vivi.

Publiceret 25 August 2017 12:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV