Der er ingen grund til at frygte problemer med lavt batteri på mobilen under Smukfest. Volt kommer nemlig forbi festivalen med deres opladningskoncept. Foto: Presse.

Der er ingen grund til at frygte problemer med lavt batteri på mobilen under Smukfest. Volt kommer nemlig forbi festivalen med deres opladningskoncept. Foto: Presse.

Volt oplader din mobil på Smukfest

Festival er ikke længere lig med mobiler uden strøm. Firmaet Volt har nemlig stor succes med deres opladningskoncept, som sikrer festivalgæsterne opladet mobiler under hele Smukfest

Af
Af Jonas Wrede Hansen

Det ville da være helt forfærdeligt, hvis man ikke kunne bruge sin mobil på Smukfest, fordi den løber tør for strøm. Der skal jo både deles billeder på de sociale tjenester, skrive til mor og far derhjemme, at man har det godt, og så skal man selvfølgelig også følge Lokalavisen Skanderborg på Twitter, så man under hele Smukfest er opdateret med de lokale nyheder.
Heldigvis har alle festivalgæster i Skanderborg mulighed for at undgå, at scenariet med ingen strøm skulle forekomme, da Volt endnu engang er at finde på Danmarks Smukkeste Festival.

“Vi startede ud med en bod og 500 brugere i 2012. Og sidste år havde vi 6000 glade kunder på Smukfest. Forhåbentligt vil endnu flere kunne se fordelen i at oplade deres mobil i lommen, så de stadig frit kan nyde de oplevelser, som Smukfest byder på,” fortæller Trygve Aabye Dam, medstifter af Volt.
Volt opladningsservice er udviklet til de festivalgæster, som ikke gider være bundet til et sted at lade sin mobil op. Med Volt får man nemlig en lille, bærbar oplader, som man kan bruge til at lade sin mobil op med. Når opladeren er tom, kan den byttes til en ny oplader i Volt-boderne på Smukfest. Volt var første gang på Smukfest i 2012, og sidste år vendte de tilbage med succes.
“Vi kan se, at festivalgæster over hele Europa ikke ønsker at være offline. For mange er det vigtigt at kunne dele oplevelser online, maile og komme i kontakt med dem derhjemme”, fortæller Trygve Aabye Dam i pressemeddelelsen.

Smuk succes med Volt

  • I 2012 benyttede 500 festivalgæster Volts opladningsservice.

  • I 2013 steg det krafitigt til 6000 festivalgæster.

  • På andre festivaler har Volt set krafitig vækst i 2014. Volt forventer derfor også, at endnu flere festivalgæster vil benytte tilbuddet på Smukfest i år.

Publiceret 31 July 2014 07:00

SENESTE TV