Stadig flere borgere rammes af psykisk sårbarhed eller psykisk sygdom. Den udvikling håber Skanderborg Kommune at kunne vende.
Stadig flere borgere rammes af psykisk sårbarhed eller psykisk sygdom. Den udvikling håber Skanderborg Kommune at kunne vende.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Psykisk sygdom og sårbarhed vedrører os alle

Med nedsættelsen af det nye psykiatriudvalg har byrådspolitikerne i Skanderborg sat sig for at vende udviklingen på psykiatriområdet, hvor stadig flere rammes af enten psykisk sårbarhed eller psykisk sygdom.

 

Det er en stor opgave, som kun kan løses i fællesskab og på tværs af de professionelle indsatser, erhvervs- og foreningslivet, de frivillige, de pårørende og nærmiljøet.

 

Som en opstart på arbejdet inviterer Skanderborg Kommune til en fælles konference om psykiatri tirsdag 21. marts klokken 15.00-20.00 i Kulturhuset Skanderborg, hvor alle kan blive klogere på udfordringen, blive inspireret af nogle af de mange gode indsatser, der allerede gøres i dag og selv komme med input til udvalgets arbejde.

 

Mød blandt andet psykiater Henrik Day Poulsen, pårørende Özlem Cekic, seniorforsker Jane Greve og 'En af os'-ambassadør Lise-Lotte Efryd Vejen Jensen. Du kan også gå på opdagelse i løsningsgalleriet, hvor du blandt andet møde virksomheder, erhvervsmentorer samt frivillige.

 

Se programmet på: www.skanderborg.dk/psykiatri hvor du også kan tilmelde dig arrangementet

Publiceret: 17. Marts 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere