Jeanette har lagt en imponerende energi i at samle krammebamser ind til udsatte børn verden over. Ud over danske børn har også børnehjemsbørn i 10 udviklingslande modtaget bamser fra projektet ’Alle børn har brug for en krammebamse’. Men efter Jeanette blev ramt af alvorlig stress er energien brændt ud. Privatfoto
Jeanette har lagt en imponerende energi i at samle krammebamser ind til udsatte børn verden over. Ud over danske børn har også børnehjemsbørn i 10 udviklingslande modtaget bamser fra projektet ’Alle børn har brug for en krammebamse’. Men efter Jeanette blev ramt af alvorlig stress er energien brændt ud. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Projekt Kramme-bamse har nået vejs ende

Efter knap fire år og 16.000 krammebamser er det slut. Jeanette Hvidbjerg Pedersen stopper på toppen og med en smule vemod

Krammebamse efter krammebamse er gennem de seneste knap fire år i en stadig strøm passeret ind og ud af hoveddøren hos Jeanette Hvidbjerg Pedersen.

 

Da Lokalavisen første gang besøgte hende i byhuset i Adelgade i Skanderborg var stuen så fuld af nuttede tøjdyr, at det knap var muligt at dreje rundt om sig selv.

 

Men selv om stue, køkken og gang flød over med bløde bamser, nogen gange flere hundrede ad gangen, så der næsten ikke var plads til Jeanette selv, knoklede hun på for at indsamle endnu flere krammebamser.

 

For alle børn har ret til en krammebamse, og den mission satte Jeanette sig for at føre ud i livet. Via projekt Krammebamse har hun formidlet omkring 16.000 krammebamser til udsatte børn i Danmark og til børnehjemsbørn i 10 udviklingslande. En helt igennem imponerende bedrift.

Fantastiske oplevelser

Men nu er kræfterne til at fortsætte der ikke mere. Jeanette er ramt af alvorlig stress, og derfor har hun besluttet at indstille projektet.

 

“Jeg har tænkt og tænkt i flere måneder og har besluttet at stoppe på toppen. Jeg er nødt til at tænke på mig selv lidt og komme op til overfladen igen. Så selv om det gør ondt, og jeg næsten får tårer i øjnene over at sige farvel, så er jeg afklaret med beslutningen,” forklarer hun.

 

“Jeg fik prøvet mit projekt af og har gjort en kæmpe forskel for de udsatte børn over hele Danmark samt børnehjem og familier i udlandet. Det har været så skønt at kunne være med til at gør en forskel for børnene rundt om i verden,” fortæller Jeanette.

 

Måske vender hun tilbage til krammebamserne igen på et senere tidspunkt eller måske vil hun tage hul på helt nye projekter.

 

“Jeg er en igangsætter, så jeg starter helt sikkert et nyt projekt op, når jeg engang er kommet ovenpå i gen. Jeg har lært en hel masse fra mit projekt, noget som jeg kan tage med mig videre, hvis jeg starter nye projekter op,” siger hun.

 

“Jeg har fået en masse fantastiske oplevelser via projektet. Jeg fik nogle helt fantastiske sponsorer og mange gode samarbejdspartnere. Og mennesker fra nær og fjern har støttet op i en grad, så jeg blev helt overvældet. Dem vil jeg gerne allesammen takke for opbakningen til projekt krammebamse.... pyha, det kan godt gør lidt ondt i hjertet at sige farvel til noget, jeg har holdt så meget af. Men jeg kan mærke, at jeg er kommet dertil, hvor der skal nye kapitler i mit liv.”

Publiceret: 15. Juni 2017 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere