Thomas er inspireret af det nordiske køkken tilsat et twist fra det asiatisk. Med Home Cooking KUL håber han at skabe fundamentet for en fremtid med egen gourmetrestaurant i Skanderborg. Til venstre figner med citron verbena og hvid chokolade. Til højre havre med hindbær, malt og andemousse. Privatfoto
Thomas er inspireret af det nordiske køkken tilsat et twist fra det asiatisk. Med Home Cooking KUL håber han at skabe fundamentet for en fremtid med egen gourmetrestaurant i Skanderborg. Til venstre figner med citron verbena og hvid chokolade. Til højre havre med hindbær, malt og andemousse. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Privat Dining: Gourmetkok rykker hjem i dit køkken

Med Home Cooking KUL tilbyder kokken Thomas Hornbæk Leth et koncept, hvor tilberedning og servering af gourmetmad foregår hjemme hos dig selv

Nordisk mad med et twist fra det asiatiske køkken tilberedt i dit eget køkken og serveret af gourmetkokken himself ved dit spisebord.

 

Thomas Hornbæk Leth har en brændende passion for mad. Siden han for et år siden blev færdigudannet som kok har han arbejdet hos Camillas Diner i Skanderborg.

 

Men en stædig lille drøm har bidt sig fast i hans sind. Drømmen hedder egen gourmetrestaurant i Skanderborg, og for at nå det mål, springer Thomas 1. juli ud i et nyt Private Dining-eventyr.

 

“Med Home Cooking KUL har folk mulighed for at få restaurantoplevelsen hjem til dem selv,” fortæller han.

 

“Maden er nordisk og asiatisk inspireret, og prisen er til at betale.”

 

Home Cooking KUL har han foreberedt gennem længere tid. Den nordiske mad har en særlig plads i hans hjerte, og de asiatiske urter faldt han for på sit sidste praktiksted, hvor køkkenchefen var af vietnamesisk oprindelse.

Målrettet små selskaber

“Når folk bestiller en middag, forbereder jeg råvarerne hjemmefra, og tager så ud til dem cirka fire timer før de gerne vil spise og tilbereder middagen i deres eget køkken,” forklarer han.

 

Retterne serverer han selv for gæsterne i løbet af aftenen.

 

Vin, der passer til middagen, kan også bestilles hos Thomas, der har et samarbejde med Jysk Vinforsyning.

 

“Konceptet er rettet mod mindre selskaber. Mellem otte og 15 er nok det optimale. Det giver mig mulighed for at kræse om folk og give dem en helt særlig oplevelse.”

 

Gorumetkokken stiller ikke særlige krav til dit køkken, blot du har et komfur og en ovn.

 

“Nej, det er fint med et ganske almindeligt køkken. Jeg medbringer mit eget udstyr.”

 

Home Cooking KUL tager imod bestillinger fra 15. juni.

øv th
øv th
Thomas Hornbæk Leth blev færdig uddannet som kok i juni 2016.
Thomas Hornbæk Leth blev færdig uddannet som kok i juni 2016.
Publiceret: 14. Juni 2017 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Skanderborg

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!