Skanderborg Petanque opfordrer alle til at prøve spillet ved klubhusets baner på Almuevej til ’Åben Petanquedag’ tirsdag 2. maj. Pressefoto
Skanderborg Petanque opfordrer alle til at prøve spillet ved klubhusets baner på Almuevej til ’Åben Petanquedag’ tirsdag 2. maj. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Petanquedag og hygge for alle

Skanderborg Petanque indleder i april sommersæsonen med idræt hver tirsdag kl. 10 og Social Petanque hver onsdag kl. 18.30.

 

Desuden arrangeres som noget nyt 'Åben Petanquedag' tirsdag 2. maj kl. 10 på de nyanlagte og netop indviede baner ved klubhuset på Almuevej 1.

 

Det er ment som en invitation til en række mennesker, som har mulighed for og interesse i at dyrke den spændende og ikke særligt anstrengende sport, som stammer fra Frankrig.

 

Arrangementet er for dem, som har lidt eller måske slet ingen erfaring med petanque, og som har lyst til frisk luft og let motion.

 

Tag din ægtefælle, kammerat eller kollega under armen til 'Åben Petanquedag', opfordrer foreningen, og gør opmærksom på, at hvis både kvinde og mand følges ad og en af parterne ikke har lyst til at spille petanque, så er der rige muligheder for, at man kan gå en rask tur i området, medens den anden prøver at spille petanque.

 

Mere information på mail til tagekristensen@pc.dk. jesl

Publiceret: 16. April 2017 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere