Forbrugere i Aarhus-området kan som her hos Shell i Højbjerg fremover hente dagligvarer, som de har købt på nettet hos online-supermarkedet Osuma.dk, på tanken.
Forbrugere i Aarhus-området kan som her hos Shell i Højbjerg fremover hente dagligvarer, som de har købt på nettet hos online-supermarkedet Osuma.dk, på tanken.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt koncept: Hent madindkøb på tanken

Servicestation i Højbjerg har Danmarksrekord i udlevering af pakkepost, og nu skal det testes på dagligvarer

Bestil dine indkøb af dagligvarer på nettet og hent dem på tanken.

Sådan lyder ideen bag et nyt koncept, som netsupermarkedet Osuma.dk netop er gået i luften med i samarbejde med Shell.

Konceptet hedder Click-and-Collect, og det testes i de kommende måneder i Århus-området, inden det eventuelt bredes ud i hele landet.

Højbjerg-tank er testbutik

En af de tankstationer, der er udvalgt som teststed, er Shell på Rosenvangs Alle i Højbjerg.

Den udmærker sig i særlig grad ved at have Danmarks-rekord som udleveringssted af GLS pakkepost.

Det nye koncept med Click-and-Collect for madindkøb kan nemlig sammenlignes med udlevering af pakkepost, fordi det går ud på, at kunderne kan hente deres købmandsvarer på tankstationen i stedet for at få dem leveret ved hoveddøren.

“Vi har generelt på vore stationer stor succes med håndtering af pakkepost, og derfor var det naturligt at sige ja, da Osuma.dk spurgte, om vi ville være med,” siger Thomas Rytter, der er territory manager hos Shell.

Rytter uddyber, at det handler om at udnytte tankstationernes placeringer, skabe mere trafik, ligesom benzinkæden gerne vil signalere at være andet og mere end en tankstation.

Værdigheden som stordistributør af pakkepost i Højbjerg viser, at beboerne i området er meget flittige til at købe ind på nettet.

“Højbjerg passer rigtig godt, fordi vi her møder mange børnefamilier, der mangler tid i det daglige til at shoppe, og de hører til blandt vore kernekunder,” forklarer driftschef Steffen Vester, Osuma.dk.

Men hvorfor skulle man bestille dagligvarer på nettet til afhentning på tanken, når man kan få dem leveret lige til døren?

Steffen Vester: “Vi ved fra mange analyser, at 60-80 procent af forbrugerne viser interesse for at købe dagligvarer på nettet, hvis de selv kan afhente varerne.”

Driftschefen uddyber, at Click-and-Collect konceptet fokuserer på de forbrugere, der ikke ved, hvornår de er hjemme og dermed kan modtage varer på hjemadressen.

“Vi tror, at mange gerne selv vil afhente varerne, når de eksempelvis kører forbi Shell i Højbjerg på vej hjem fra arbejde,” siger Steffen Vester.

Varer bestilt senest klokken 10 hos Osuma.dk kan afhentes hos Shell samme dag fra klokken 15 og frem til klokken 22. Varerne leveres i termokasser med fryseelementer.

Et andet argument, der ifølge Steffen Vester, taler for konceptet er fragtprisen.

“Der er under halv pris, når man selv henter hos Shell,” siger Steffen Vester.

Fra venstre butikschef Tannaz Peyrovi, Shell Højbjerg, driftschef Steffen Vester, Osuma.dk, og territory manager Thomas Rytter, Shell.
Fra venstre butikschef Tannaz Peyrovi, Shell Højbjerg, driftschef Steffen Vester, Osuma.dk, og territory manager Thomas Rytter, Shell.

Publiceret: 10. April 2015 15:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere