Lene Langballe, formand for Skanderborg Cityforening, varsler en aften med masser af hygge, når der 24. maj er Lys Nat. Arkivfoto

Lene Langballe, formand for Skanderborg Cityforening, varsler en aften med masser af hygge, når der 24. maj er Lys Nat. Arkivfoto

"Kom og sig farvel til den gamle Adelgade"

Lys Nat er den sidste større begivenhed, inden Adelgade forvandles

Af
Claus Sonne

Fredag 24. maj er Skanderborg Cityforening vært for en omgang Lys Nat, hvor butikkerne i og omkring Adelgade har åbent til kl. 22.

Vanen tro rummer programmet en blanding af ting, der kan beses eller prøves. Man kan eksempelvis se tidligere borgmester Jørgen Gaarde blive portrætteret eller forsøge sig på Ungdomsskolens klatrevæg - der kun er 8 m høj.

Lys Nat er en speciel aften, hvor der er bedre tid end normalt og dermed basis for ekstra hygge

"Vi håber naturligvis, at rigtig mange finder vej til Adelgade. Det er jo sidste chance for at sige farvel til gaden, inden den skal forvandles," lyder det fra Lene Langballe, formand for Cityforeningen.

Hun kan fortælle om stor opbakning fra Adelgades butikker og om damp, der bliver holdt oppe i forhold til at give kunderne noget ekstra på dagen.

"Lys Nat er en speciel aften, hvor der er bedre tid end normalt og dermed basis for ekstra hygge. Man kan også komme i nogle af de butikker, man ellers ikke kommer i - og hvem ved, måske falder man over noget, man er nødt til at have med hjem," siger Lene Langballe.

Publiceret 23 May 2019 16:00