"Ikke nok med at de tager et ansvar for adgang til rent drikkevand og sanitet i hele verden - de er også med til at skabe job og udvikling i Østjylland," siger Nicolai Wammen i en pressemeddelelse.

Nicolai Wammen besøgte 'Water Valley'

Rent drikkevand og jobs. På de to områder fremhævede Nicolai Wammen (S) AquaGlobe efter sit besøg på stedet

Skanderborg AquaGlobe i Skanderborg fik 18. marts besøg af den tidligere minister og Aarhus-borgmester Nicolai Wammen (S). Det gjorde indtryk at besøge AquaGlobe, der er realiseringen af den Vandvision 2025, som Nicolai Wammens daværende ministerkollega Kirsten Brosbøl (S) udarbejdede i Miljøministeriet.

"Vandvisionen var forud for sin tid med indarbejdelse af FNs verdensmål. Det er en fornøjelse at se, hvordan AquaGlobes 15 partnervirksomheder i dag fortsat sørger for at Danmark og Østjylland er i den grønne førertrøje, når det gælder vand og sanitet," siger Nicolai Wammen i en pressemeddelelse.

Som innovationscenter med 15 partnervirksomheder, der alle er førende indenfor vand og sanitet, er AquaGlobe en af grundene til, at området omkring Skanderborg kærligt kaldes 'Water Valley’. Det danske (vand)svar på amerikanske Sillicon Valley.

"Det er helt afgørende for det østjyske vækstområde, at vi har innovative virksomheder som dem, AquaGlobe samler. Ikke nok med at de tager et ansvar for adgang til rent drikkevand og sanitet i hele verden – de er også med til at skabe job og udvikling i Østjylland,” siger Nicolai Wammen.

csj

Publiceret 19 March 2019 16:15