14. marts åbner PostNord en ny Collect Shop hos Minicentret på Møllegade 99 i Skanderborg. Pressefoto

14. marts åbner PostNord en ny Collect Shop hos Minicentret på Møllegade 99 i Skanderborg. Pressefoto

PostNord åbner ny Collect Shop i Skanderborg

Postnord åbner nyt udleveringssted hos Minicentret på Møllegade 99 i Skanderborg

Skanderborg 14. marts åbner PostNord en ny Collect Shop hos Minicentret på Møllegade 99 i Skanderborg. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

"Jeg er rigtig glad for, at vi nu rykker endnu tættere på borgerne i Skanderborg, når vi åbner en Collect Shop. Her kan de nemt og hurtigt hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne," siger Kim Hinrichsen, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er alle ugens dage fra kl. 6.30-19.00.

"Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres pakker hos os. Vi glæder os til at komme i gang og til at hilse på de nye pakkekunder," siger Erik Ringsmose, der er indehaver af Minicentret.

-bo

Publiceret 16 March 2019 18:00