Haps! John Chrøis, Dorte Daugaard og Brian Mossalski Nielsen holder sig ikke tilbage fra kagefadet. Foto: Købmanden i Hylke

Haps! John Chrøis, Dorte Daugaard og Brian Mossalski Nielsen holder sig ikke tilbage fra kagefadet. Foto: Købmanden i Hylke

Kanelsnegle-video går viralt: God stil og masser af humor hos Købmanden i Hylke

I Hylke er det nærmest fyringsgrund, hvis man IKKE spiser kanelsnegle

Af
Grethe Bo Madsen

hylke Mens historien om 18-årige Mia, der blev fyret for at spise kanelsnegl i Føtex i Ebeltoft, er gået landet rundt, tager man anderledes afslappet på kanelsnegle-spisning hos Købmanden i Hylke.

Her i Hylke er det en fast del af vores hverdag, at der er kaffe og kage. Mange af vores frivillige hjælpere kommer jævnligt med kage til os. At en kanelsnegl kan blive så stor en sag i Føtex, ja, det kan vi nok ikke helt forstå.

Ved middagstid torsdag lagde købmand Brian Mossalski Nielsen en video på Facebook med teksten:

"Det går helt i kage! Alle ansatte og frivillige hjælpere får hver dag deres kaffe, kage og frokost betalt af købmanden. Vi hygger i Hylke."

I videoen kan man se, hvordan der ikke er flere kanelsnegle tilbage i butikken, fordi medarbejderne har spist dem i smug.

I løbet af det følgende døgn er historien gået viralt. Fredag formiddag havde over 60.000 set videoen.

Bare købmand

"Vi er meget ydmyge over al den opmærksomhed. Jeg er bare købmand, og det er ikke for at provokere Føtex, vi lavede videoen. Det er lidt satire for at vise, hvor stor forskel der er på vores verden og deres, selvom vi er i samme branche," siger Brian Mossalski Nielsen.

"Jeg kender godt Føtex' regler, og jeg har forståelse for, at de er nødt til at være stringente, men det er da meget sjovt, at her i Hylke er det en fast del af vores hverdag, at der er kaffe og kage. Mange af vores frivillige hjælpere kommer jævnligt med kage til os. At en kanelsnegl kan blive så stor en sag i Føtex, ja, det kan vi nok ikke helt forstå her ude på landet."

Se videoen her

Publiceret 22 February 2019 14:35