Falkemanden, kendt fra 'Alene i Vildmarken', er med på Søhøjlandets stand i Herning. Pressefoto

Falkemanden, kendt fra 'Alene i Vildmarken', er med på Søhøjlandets stand i Herning. Pressefoto

Ferie: VisitSkanderborg tager Himmelbjergtårnet med på feriemesse

På Ferie for Alle-messen næste weekend i Herning stille VisitSkanderborg op sammen med sine partnere fra Søhøjlandet

Feriemesse Hils på uglen Ulla fra Rovfugleshowet, kom til tops under hallens tag i Outdoorfestivalens klatrereb, oplev Himmelbjergtårnet i fin kopi, nyd Hjejlens søde 'Morris-maskot' og være med i en quiz om Søhøjlandet. Der er kort fortalt masser af sjov og gode oplevelser i vente, når VisitSkanderborg drager på feriemessen Ferie for Alle i Herning 22.-24. februar sammen med en stribe af sine partnere.

Himmelbjerg-tårnet flytter til Herning fra 22.-24. februar

Himmelbjerg-tårnet flytter til Herning fra 22.-24. februar

"Vi vil gerne minde de danske feriegæster om alle naturoplevelserne, det gode liv og aktiviteterne under åben himmel i Søhøjlandet. Så sammen med en stribe partnere hejser vi nu flaget - eller rettere - tårnet på feriemessen," lyder det fra turistchef Marianne Purup, VisitSkanderborg

Falkemand og outdoorliv

Selv møder VisitSkanderborg op med masser af forslag til både cykling, kanoture, vandreture, stand up-paddling, madoplevelser og festivaler, og det aktive campingliv er repræsenteret ved Birkhede Camping og Terrassen Camping.

Ferie for Alle-messen finder sted i Herning Messe Center d. 22.-24. feb. og på Søhøjlandets stand kan man blandt andet møde repræsentanter for Outdoorfestivalen/Ry 365 Outdoor, Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm og Hjejle-bådene.

-bo

Publiceret 18 February 2019 14:00