Sidsel Mejlvang er med på banen for Skanderborg Håndbolds Ligadamer. Arkivfoto Ole Nielsen

Sidsel Mejlvang er med på banen for Skanderborg Håndbolds Ligadamer. Arkivfoto Ole Nielsen

Håndbold: Skanderborg-damer møder regerende mestre

En kæmpe udfordring venter Skanderborgs ligadamer

Onsdag 13. februar kl. 19.30 byder Skanderborg Håndbolds Ligadamer velkommen til de regerende danske mestre fra København Håndbold.

"Kigger vi i tabellen, og sammenligner vi økonomierne i de to klubber, så er københavnernes budget sikkert 10-12 gange større end vores, og alle spillerne i København er fuldtidsprofessionelle, mens vi højest tilbyder ungdomskontrakter, som et beskedent supplement til en SU," lyder det fra Henrik Lyngby, der er Ligadamernes sportschef.

"Men efter seneste hjemmekamps sensationelle kampe mod ubesejrede Odense Håndbold, hvor Odense desværre score sejrsmålet til 27-28 så sent som to sekunder før slutfløjtet, og resultaterne generelt i denne sæson, hvor vi alene efter jul har vundet over både Aarhus United og TTH Hostebro, så tør jeg aldrig mere afskrive chancerne på vegne af vores passionerede Ligadamer og trænerteamet," tilføjer han.

"Vi har overfor os selv bevist, at vi med den rette indstilling, forberedelse og viljen til at ville det mere end vores modstander, så kan vi skabe de overraskende resultater. Vi vil igen kæmpe vores chance, og den lille vinderchance vil vi gå efter."

Stribevis af landsholdsspillere

København Håndbold stiller bl.a. op med følgende landsholdsspillere: Johanna Bundsen, Sverige, Linn Blohm, Sverige, Jenny Alm, Sverige, Debbie Bont, Holland, Anne Cecilie D. de la Cour, Danmark, Kelly Dulfer, Holland, Hanna Blomstrand, Sverige, Emily Sando, Norge. Ingen kan være i tvivl om, at det er en kæmpe udfordring, der venter Skanderborgs Ligadamer.

"Specielt vil jeg gerne byde velkommen til træner Claus Mogensen, som har haft hele sin håndboldopvækst i Skanderborg, spillet på vores 1. hold, og for øvrigt stadig er bosiddende i byen," slutter Henrik Lyngby.

gs

Publiceret 11 February 2019 08:00