Det er det fremhævede område - og arealerne der grænser op til dette, som er i spil i forhold til en udstykning på Præstbrovej.

Det er det fremhævede område - og arealerne der grænser op til dette, som er i spil i forhold til en udstykning på Præstbrovej.

Udstykker ønsker politisk afklaring

Christoffer Schou vil gerne have politikerne til at sige, hvor han egentlig må udstykke

Af
Claus Sonne

"Jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning, der gør både Skovby Møbler, Skanderborg Kommune, de kommende beboere på udstykningen og mig selv tilfredse."

Sådan lyder det fra Christoffer Schou, der efter længere tids 'kamp' med Skanderborg Kommune har fået lov til at udstykke på den grund på Præstbrovej 43, som han ejer.

"Når jeg nu har fået en ret til at opføre boliger, så ville det være meget rart for mig at få en politisk afgørelse på, om jeg må bygge det ene eller andet sted på grunden. Jeg kan godt forstå, at politikerne gerne vil beskytte kommende beboere mod eventuelle støjproblemer, men det er jeg sikker på, at vi sagtens kan finde en løsning på. Det handler bare om, at vi sætter os ned og laver en plan," siger Christoffer Schou og tilføjer, at han har flere ideer til løsninger.

Christoffer Schou har derfor spurgt Skanderborg Kommune om et møde.

"Der har været så meget polemik om denne sag, hvilket aldrig har været min intention. Nu håber jeg, at en dialog med kommunen kan være med til at lukke sagen," siger han.

Publiceret 09 January 2019 07:00

SENESTE TV