Modsat nogle steder i landet ændres der i Skanderborg ikke på de lokale taxipriser. Pressefoto

Modsat nogle steder i landet ændres der i Skanderborg ikke på de lokale taxipriser. Pressefoto

Ingen forhøjet takst hos Dantaxi Skanderborg

Taksterne bliver de samme som sidste år, både til jul og nytår

Taxiloven har givet taxiselskaberne mulighed for at indføre en forhøjet takst på de meget omtalte såkaldt særlige dage omkring jul og nytår, men taxikunderne i Skanderborg går fri. Dantaxi 4x48 meddeler i en pressemeddelelse, at taxiprisen i Skanderborg bliver den samme som sidste år.

Kommunikationschef i Dantaxi 4x48 Rasmus Krochin:

"Jeg vil gerne slå helt fast, at Dantaxi 4x48 i Skanderborg ikke indfører en forhøjet takst hverken til jul eller nytår. Taksterne er de samme som sidste jul."

Ifølge den ny taxilov har taxiselskaberne mulighed for at indføre en forhøjet takst på særlige dage. Dantaxi 4x48 har i nogle områder valgt delvist at udnytte den mulighed, men med et startgebyr på 49 kr. ligger priserne væsentligt under Trafikstyrelsens fastsatte prisloft. Det er Dantaxi 4x48’s vogne på Sjælland og nogle få byer i Jylland, der kører med en forhøjet takst jule- og nytårsaften og nat. Men Dantaxi 4x48 Skanderborg går altså fri.

Dantaxi 4x48 Skanderborg er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende taxiselskab. I alt er over 1.700 taxier tilsluttet selskabet.

cns

Publiceret 16 December 2018 06:00

SENESTE TV