Nissehue på Ørnekol ved Stilling-Solbjerg Sø. Foto: VisitSkanderborg

Nissehue på Ørnekol ved Stilling-Solbjerg Sø. Foto: VisitSkanderborg

Sidste chance: Skynd dig til tops på Bjergets dag

Vil du være med i BestigBjerges foto-konkurrence, så skynd dig til tops, tog et foto og send det til "bjergbestyrerne"

Ifølge FN’s liste over mærkedage er 11. december "International Dag for Verdens Bjerge". Og selv om der findes langt højere bjerge ude i verden, vil folkene bag bestigbjerge.dk - det vil sige vores lokale Visit Skanderborg - ikke misse chancen for at lokke folk ud på de danske tinder.

"BestigBjerge opfordrer alle til at fejre Bjergets Dag med en bjergbestigning på en af de 20 toppe, som er med i legen. Bestig Jyske Ås, et af de femten bjerge i Søhøjlandet eller nap en af de fire toppe på Fyn," lyder det fra bjergbestyrerne i en pressemeddelelse.

Fotokonkurrence

I dagens anledning afholder BestigBjerge også en fotokonkurrence af den hyggelige slags.

"Tag det bedste, sjoveste eller mest forunderlige nissebillede på et af de 20 bjerge, der er med i BestigBjerge, og læg det op på BestigBjerges Facebook-profil," lyder opfordringen fra bjergfolket.

Vinderne kan se frem til fine præmier, bland andet en lækker afslappende rygmassage med varme lavasten fra Forkæl Dig Selv i Dronninglund, to x kaffe på Dronninglund slot, et gavekort til to is hos Kandis i Ry, fire billetter til FÆNGSLET i Horsens, en æske Summerbird Chokolade fra Assens eller en af de andre spændende præmier.

"Vi glæder os til at se, hvor mange nissebilleder, vi kan få fra Danmarks små og store bjergbestigere, og især glæder vi os til, at en hel masse mennesker får en oplevelse i TOP-kvalitet," lyder det med et smil fra projektmedarbejder Nicolai Juel fra VisitSkanderborg.

Sådan deltager du i konkurrencen

• Tag en nissehue eller en nisse i tasken

• Bestig et bjerg

• Tag et billede af dig selv som nisse eller af en nisse på bjerget eller måske af spor efter en nisse på bjerget

• Del billedet på Facebook eller Instagram med #Bjergnisse eller send det i en mail til info@visitskanderborg.com

Konkurrencen slutter i morgen, tirsdag 11. december, og vinderne får direkte besked.

cns

Om BestigBjerge

BestigBjerge bygger oprindeligt på en original idé af nordmanden Roger Pihl, som i 2005 udgav bogen ”Guide til Danmarks bjerge”.

Baseret på bogens optegnelser af bjerge på over 100 meter og med et glimt i øjet udfordrer BestigBjerge mennesker i alle aldre til at bestige de danske bjerges svimlende højder og skaber samtidig eminente rammer for aktivt friluftsliv, fællesskab og gode oplevelser.

Og man kan endda vælge at registrere sig som bjergbestiger på BestigBjerges hjemmeside: www.bestigbjerge.dk.

Publiceret 10 December 2018 06:00

SENESTE TV