Daniel Tribler Andersen kan blive Årets Energibundt

Ildsjælen fra Hørning Håndbold blevet indstillet til at modtage prisen som Årets Energibundt 2018.

Hørning Håndbold har indstillet 22-årige Daniel Tribler Andersen til at modtage prisen "Årets Energibundt". Prisen uddeles af Ørsted og Dansk Idrætsforbund og gives til en frivillig træner, holdleder, stævnearrangør eller noget helt andet, der med sin særlige indsats har gjort en forskel for foreningslivet og bidraget til sammenholdet i klubben.

Hørning Håndbold har i indstillelsen skrevet om Daniel: "Han er noget helt specielt og et stort energibundt. Dåbsattesten siger, at han bare er 22 år, men han har allerede i 6 år gjort et kæmpe stykke arbejde og vist et enormt engagement i vores klub Hørning Håndbold på flere fronter. Daniel må betegnes som en ener og en der burde være alle klubber forundt, men som nok de færreste klubber har."

Daniel startede som ung-/hjælpetræner i klubben i 2012. Trænergerningen har siden udviklet sig fra 2. Holds træner til nu i år at være årgangsansvarlig for 2 U10 pige hold.

Udover trænergerningen har han gennem en del år lagt en indsats i klubbens PR-udvalg med opdatering af hjemmeside, formulering af tekster til aviser og brochurer samt interviews med blandt andet kampens profiler og trænerne, når vores 3. divisions herrer og damer spiller kamp.

Ydermere finder han tid til at speake til alle Hørning Håndbolds 3. divisions hjemmekampe, og senest har han også fået en tjans i Skanderborg med at speake til deres Liga-damers kampe.

"Han har ved flere lejligheder vist store jubel scener og begejstring, når en spiller lykkedes og får succes eller når en kamp er vundet. Daniel har en positiv afsmittende natur overfor både børn og voksne i vores klub med sit gode humør og enorme engagement.

Daniel fortjener at blive hyldet for den store arbejdsindsats og alt det gode han bidrager med i vores klub," står der videre i indstillelsen.

Om Daniel vinder prisen som Årets Energibundt offentliggøres ved DR's show SPORT 2018 5. januar 2019. Vinderen modtager 75.000 kr, mens anden- og tredjepladsen hver modtager 10.000 kr.

Publiceret 22 November 2018 08:00