Pressefoto

Pressefoto

Guld ost:

Grand Fromage i Galten vinder Super Guld for 3. år i træk ved verdens største ostekonkurrence

Grand Fromage har vundet 'Super Guld' for tredie år i træk i den prestigefyldte internationale ostekonkurrence World Cheese Awards

Som den første og eneste virksomhed har Grand Fromage i Galten vundet Super Guld tre år i træk ved verdens største ostekonkurrence World Cheese Awards, som netop er blevet afholdt i Bergen i Norge. World Cheese Awards er en professionel bedømmelse af mere end 3.000 oste fra hele verden.

"Det nye modningslager, vi byggede som et Douglasgran træhus i 2016, er en stor succes for vores modning af oste fra små producenter i Danmark. Vi er glade for det gode samarbejde, vi har med de små osteproducenter, som fremstiller deres oste med stor passion. Vi er med i produktionen hele vejen - fra opskriften på osten, til vi fuldender osten med en unik modning," udtaler indehaver af Grand Fromage, Thomas Lindbjerg, i en pressemeddelelse.

”Vi har mange nye produkter, som er lagt til modning, og som vi forventer os rigtig meget af i fremtiden, ikke mindst i forhold til fremtidige World Cheese Awards,” tilføjer Thomas Lindbjerg.

Mejerilivet har været i Lindbjergfamilien siden Thomas Jensen af Lindbjerg i 1883 købte Vallund Mejeri i Vestjylland. I dag er det far og søn, Jens-Einar Lindbjerg Jensen og Thomas Lindbjerg, der driver virksomheden.

CV

Publiceret 17 November 2018 10:30