SONY DSC

SONY DSC

Konfirmandmesse med fokus på bæredygtighed

Til januar kan kommende konfirmander og deres forældre få inspiration til, hvordan konfirmationen bliver bæredygtig - både for naturen og for pengepungen

En konfirmationsfest kan hurtigt blive et uoverskueligt projekt med et budget, der løber løbsk.

Derfor afholder præsterne i Skanderborg Kommune i samarbejde med frivillige kræfter en konfirmandmesse til januar og igen i marts.

“Det bliver muligt at leje brugt konfirmationstøj og få inspiration. Messen er tænkt i et bæredygtygt lys – både økonomisk og i forhold til naturens ressourcer,” fortæller Line Rudbeck, sognepræst i Kirkecenter Højvangen.

“Man betaler et symbolsk beløb på 100 kr. for tøjet, og man forpligter sig på at aflevere det rent efter festen, så tøjet kan genbruges af andre konfirmander. Der er masser af tøj til både piger og drenge i høj kvalitet. Tøjet er doneret af både private og forretninger, og meget af det er ganske nyt,” fortsætter Line Rudbeck.

Hjælpe til tilretning

Det vil være muligt at få hjælp til at lægge tøjet op, syet ind og lignende.

“Messen er også en anledning til at støtte god sag, da overskuddet går til konfirmationshjælp til trængte familier,” slutter Line Rudbeck.

Konfirmationsmessen finder sted onsdag 23. januar kl. 17.00-20.00 i Pavillon 5, Landsbyen Sølund, Dyrehaven 10 i Skanderborg.

Tirsdag 12. marts fra kl. 17.00-20.00 er der en ekstra mulighed for at komme og prøve og leje tøjet.

Doner konfirmationstøj

Ligger du inde med konfirmationstøj, du vil donere, kan tøjet afleveres hos sognepræst Majbrit Daugaard i Hørning Sognegård, sognepræst Lisbeth Kristensen i Stilling Sognegård eller hos sognepræst Line Rudbeck i Kirkecenter Højvangen.

-sur

Publiceret 04 November 2018 10:00