Det motionerende hold fra Natur-Drogeriet. Pressefoto

Det motionerende hold fra Natur-Drogeriet. Pressefoto

Natur-Drogeriet deltog i Arbejdspladsernes Motionsdag

Motion på jobbet giver smil på læben, lyder det fra Hørning-virksomheden

12. oktober var en stor motionsdag - og ikke kun for de mange skoleelever, der traditionen tro skød efterårsferien i gang med Skolernes Motionsdag, men også for virksomheder, der deltog i Arbejdspladsernes Motionsdag.

Medarbejderne hos Natur-Drogeriet fra Hørning stemplede ud fra det vante arbejde og trak i træningstøjet, da de i fredags deltog i Arbejdspladsernes Motionsdag.

"Vi har haft fokus på, at det skulle være nemt og bekvemt for alle medarbejdere at deltage i dagen. Det har ikke handlet om at være den bedste, hurtigste, stærkeste eller mest udholdende, men derimod om at kunne tilpasse øvelserne til det niveau, man er på – og så selvfølgelig få et smil på læben sammen med sine kollegaer," fortæller Trine Kastbjerg, der er marketing- og kommunikationsmedarbejder hos Natur-Drogeriet, der har været ansvarlig for virksomhedens deltagelse i Arbejdspladsernes Motionsdag.

Cirkeltræning med ni stationer blev omdrejningspunktet for Natur-Drogeriets motionsdag, hvor stort set alle medarbejdere deltog. Ledelsen havde givet både produktions- og administrationsmedarbejdere fri fra de daglige opgaver, så alle ansatte havde glæde af at bevæge sig i hinandens selskab og styrke sammenholdet i virksomheden.

Det var ikke kun i fredags, medarbejderne bevægede sig. Faktisk er motion blevet en del af hverdagen på flere måder hos Natur-Drogeriet. Produktionsmedarbejderne har fem minutter før frokostpausen hver dag, hvor de laver forskellige øvelser, der er blevet til i samarbejde med Hørning Fysioterapi.

"I administrationen har vi siden sommerferien brugt det materiale, Dansk Firmaidrætsforbund har udformet i forbindelse med Arbejdspladsernes Motionsdag. Vi har fulgt et motionsur med nye øvelser hver time, vi har spillet motionsbanko og vi har lavet englehop for hver udprintet side," lyder det fra Trine Kastbjerg.

I en del af opvarmningsperioden har Natur-Drogeriet også haft glæde af en gruppe fysioterapeutstuderende, der har været i gang med et projekt omkring sundhedsfremme og -forebyggelse. Det har resulteret i, at medarbejderne desuden holder walk and talk-møder et par gange om ugen nu.

cns

Publiceret 18 October 2018 09:00