Børnebørnenes madværksted inviterer bedsteforældre og børnebørn til at gå i køkkenet sammen for at give de to generationer sjove og fælles oplevelser. Foto: Mostphotos

Børnebørnenes madværksted inviterer bedsteforældre og børnebørn til at gå i køkkenet sammen for at give de to generationer sjove og fælles oplevelser. Foto: Mostphotos

Værs'go: Madværksted for bedster og børnebørn

Hjerteforeningen vil styrke båndene mellem generationerne

Hjerteforeningen Skanderborg vil styrke fællesskabet mellem børn og deres bedsteforældre og samtidig skabe grobund for sundere madvaner. Derfor arrangerer man 'Børnebørnenes madværksted', og der er plads til flere deltagere i Hørning med start 10. oktober.

Børnebørnenes madværksted inviterer bedsteforældre og børnebørn til at gå i køkkenet sammen. Målet er at give de to generationer sjove og fælles oplevelser, styrke båndene og fremme nærværet mellem generationerne.

”Det er sjovt og hyggeligt at tilberede mad sammen. Jeg opfordrer derfor bedsteforældre til at invitere deres børnebørn med i køkkenet for at svinge piskeris og grydeske sammen og nyde hinandens selskab,” siger Jan Pedersen, formand Hjerteforeningen Skanderborg

2 x otte på hvert hold

På hvert hold er der plads til otte bedsteforældre og otte børnebørn. I Hørning er der stadig plads til flere deltagere.

Vil man være med, kan man kontakte kassereren for Hjerteforeningen i Skanderborg på mobil 2577 9808 eller mail amlp1950@gmail.com.

I løbet af de fire kursusgange kommer deltagerne til at tilberede spændende opskrifter, og hver kursusgang afsluttes med at spise den tilberedte mad sammen. Den samlede pris for kursusforløbet for både bedsteforælder og barnebarn er 240 kroner. Beløbet dækker over udgifter til underviser, madvarer, kogebog, lokaler mv.

Foregår på Bakkeskolen

Børnebørnene skal have en alder, der svarer til 4. til 6. klasses elever.

Madkurset foregår i køkkenet på Bakkeskolen Hørning hver anden onsdag kl. 17-20 med start 10. oktober.

jesl

Publiceret 07 October 2018 09:30